Zpěvačka Anna Julie Slováčková se do společnosti příliš nehrne, žije však naplno pro muziku.

Anna Julie Slováčková prochází náročným obdobím, podrobuje se opět náročné léčbě, ale křest kalendáře Anděl mezi zdravotníky a Muž roku si ujít nenechala. Přiznala však, že do společnosti se jí vůbec nechce chodit.

„Léčba mi připadá náročnější než při té první atace rakoviny před lety. Mám pocit, že jsem unavenější. Připadám si odporná, necítím se v sobě dobře. To je asi tím, že se necítím dobře fyzicky. Ten pocit z nám z první léčby. Sice jsem na křest kalendářů přišla, ale do společnosti se mi nechce. Stojí to hodně přemlouvání, mejkapu a vůbec se tak nějak před tím zrcadlem nabudit,“ upřímně a bez příkras osvětlila své pocity Anna Julie Slováčková.

Ale úplně jiné pocity zažívá, když se mluví o práci a zpívání. Anna Julie měla nedávno nádherný koncert, který jí dodal energie na týdny dopředu. „Zrovna po tomto křtu jedu do studia a budu natáčet další písničku.  S mým producentem Igorem jsme si po koncertě řekli, že se nechceme do další desky ani vidět. Ale osud tomu chtěl a dali jsme dohromady písničku, kterou musíme rychle natočit a vydat. Je to zadání od někoho, kdo si přeje, abychom tu píseň udělali. Je dojemná a bude se líbit. Jedno oko nezůstane suché.“

Na křest kalendářů soutěží Muž roku a Anděl mezi zdravotníky dorazili také vítězové Muže roku František Knobloch a Rostislav Procházka a některé známé osobnosti, jejichž fotografie od Jiřího Hermana ml. se objevují na stránkách kalendářů. Přišli Marian Vojko, Michaela Pecháčková, Zuzana Bubílková, Veronika Jeníková, Jitka Sedláčková, Iva Hüttnerová, Michaela Nosková, Hanka Kynychová, Šárka Vaňková, Barbora Mottlová a další.

Ředitel soutěží Anděl mezi zdravotníky a Muž roku David Novotný byl setkáním nadšený a závěrem řekl: „Jsem rád, že jsme se zase mohli sejít. Přišli také zástupci Nadačního fondu Šťastná hvězda, který obě soutěže podpořily. Znovu musím poděkovat všem, kteří se na uplynulém ročníku podíleli. Já už ale pracuji na dalším ročníku soutěží a doufám, že bude stejně úspěšný a inspirativní jako minulý,“ řekl David Novotný a dodal, že zájemci o účast v soutěži Muž roku 2024 se už mohou hlásit na webových stránkách. A pokud máte někoho z řad zdravotníků, který si zaslouží poděkovat za svoji práci, můžete ho přihlásit na webových stránkách Anděl mezi zdravotníky.   

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
370 x [13%]
Aperol spritz
260 x [9%]
Cuba Libre
271 x [9%]
Piňa Colada
260 x [9%]
Daiquiri
262 x [9%]
Margarita
361 x [13%]
Cosmopolitan
278 x [10%]
Mai-Tai
284 x [10%]
Whiskey sour
257 x [9%]
Pisco sour
268 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2871

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru