Mariana Vojtka má v kuchyni u rodičů „zeď slávy“, kterou mu závidí jeho sestra

Zpěvák, čerstvý padesátník, Marian Vojtko až na křtu kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky zjistil, že jeho fotka zdobí stránku, kde hned v pondělí nelze přehlédnout jméno Marian. Zpěvák se cítí být poctěn.

„Koukal jsem na kalendář Muže roku a moje fotka je v týdnu, co mám svátek. Jsem asi VIP a asi mě chtěl David Novotný udělat radost. Je to krásná fotka, jsem tam štíhlý, vypadám míň než na padesát, to mne baví,“ smál se populární zpěvák, a přestože používá pouze elektronický kalendář v mobilu, oba stolní kalendáře vezme rodičům.„Mám sdílený kalendář se svojí manažerkou, potom se 4 Tenory, což by v papírovém kalendáři nešlo. Ale moji rodiče mají všechny mé kalendáře. Mám v kuchyni „zeď slávy“, což mi závidí moje sestra. Tak jí říkám, ať si udělá svůj kalendář a bude tam viset také,“ řekl dobře naladěný Marian Vojtko, který prožívá svůj jubilejní rok. Měl sice krásný koncert v O2 Universum, ale jinak má tolik práce, že ani nestíhá svoji padesátku pořádně oslavit.

Co ale Marian určitě stihne, je premiéra muzikálu Troja v Divadle Broadway, 1. února 2024. „Teď zkoušíme krásný muzikál Troja. Mám rád film a také herce Brada Pitta, který v něm hraje krásného Achilla. Toho mi bohužel nedali, vyfasoval jsem lotra Agamemnoma. Záporné role mi docela jdou, tam se vždycky najdu, je to lepší než hrát prince. Toho ani neumím, jednou jsem ho hrál v opeře, stál jsem v koutě a zpíval. A to byl princ,“ usmíval se Marian Vojtko, který se chystá i za oceán. „Se4 Tenory se připravujeme na velký debut v Carnegie Hall, zkoušíme repertoár a jednu velkou lahůdku. Tou bude Smetanova Vltava. Těšíme se.“

Kalendář Muž roku a Anděl mezi zdravotníky pokřtil Marian Vojtko s ostatními osobnostmi v prodejně Knihy Dobrovský. Dorazili také vítězové Muže roku František Knobloch a Rostislav Procházka a některé známé osobnosti, jejichž fotografie od Jiřího Hermana ml. se objevují na stránkách kalendářů. Přišli Iva Hüttnerová, Michaela Pecháčková, Zuzana Bubílková, Veronika Jeníková, Jitka Sedláčková, Michaela Nosková, Hanka Kynychová, Šárka Vaňková, Anna Julie Slováčková, Barbora Mottlová a další.

Ředitel soutěží Anděl mezi zdravotníky a Muž roku David Novotný byl setkáním nadšený a závěrem řekl: „Jsem rád, že jsme se zase mohli sejít. Přišli také zástupci Nadačního fondu Šťastná hvězda, který obě soutěže podpořily. Znovu musím poděkovat všem, kteří se na uplynulém ročníku podíleli. Já už ale pracuji na dalším ročníku soutěží a doufám, že bude stejně úspěšný a inspirativní jako minulý,“ řekl David Novotný a dodal, že zájemci o účast v soutěži Muž roku 2024 se už mohou hlásit na webových stránkách. A pokud máte někoho z řad zdravotníků, který si zaslouží poděkovat za svoji práci, můžete ho přihlásit na webových stránkách Anděl mezi zdravotníky.   

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
370 x [13%]
Aperol spritz
260 x [9%]
Cuba Libre
271 x [9%]
Piňa Colada
260 x [9%]
Daiquiri
262 x [9%]
Margarita
361 x [13%]
Cosmopolitan
278 x [10%]
Mai-Tai
284 x [10%]
Whiskey sour
257 x [9%]
Pisco sour
268 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2871

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru