Probiotika Active Flora ochrání střevní mikroflóru malých i velkých

Mikroorganismy jako jsou plísně, kvasinky, prvoci mohou být původci lidských onemocnění. V případě probiotik je to naopak. Doplňují a obnovují zdravý střevní mikrobiom a tím podporují i zdravé zažívání. Doplňky stravy Active Flora mohou pomoci udržovat zdravý životní styl celé rodině.

Pokud trpíte onemocněním trávicího traktu nebo se potýkáte s akutní žaludeční příhodou, budou probiotika vhodným doplňkem ke správně zvolené léčbě. Stejně tak v případě užívání antibiotik, která narušují střevní mikroflóru a způsobují nepříjemné obtíže, jako jsou křeče, nadýmání, průjem nebo nevolnost. Tyto živé mikroorganismy často využijete i při cestování, jelikož právě v cizích destinacích je organismus vystaven velké zkoušce: změně podnebí, novému druhu stravy a stresu. Synbiotika Active flora DUO kombinují účinky dvou probiotik a prebiotika. Ve složení naleznete kvasinky Saccharomyces boulardii, bakterie Lactobacillus rhamnosus a prebiotikum inulin. Kapsle lze lehce otevřít a přípravek nasypat do vody nebo oblíbeného nápoje. Doplněk stravy je navíc vhodný i pro těhotné a kojící ženy a děti od 3 let.

Blahodárnou funkci probiotik ocení nejen dospělí, ale i miminka. Především v prvních třech měsících svého života ještě nemají plně vyvinutý trávicí trakt, a proto je vhodné doplnit jejich střevní mikroflóru, aby měla v bříšku jako v bavlnce. Jak pro zdravé zažívaní miminek, tak i rodičů, vyvinula společnost Alpen Pharma Group probiotické perorální kapky Active Flora baby, které podporují střevní rovnováhu dítěte tím, že doplní střevní mikroflóru o prospěšné baktérie mléčného kvašení. V jedné denní dávce najdete 6 miliard živých bakterií Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103. Složení neobsahuje alergeny, jako jsou mléčné bílkoviny, laktóza, sacharóza a lepek, umělá barviva ani konzervační látky. Mohou je užívat i kojenci, novorozenci nebo předčasně narozené děti. Probiotika Active Flora zakoupíte v každé dobré lékárně.

https://www.activeflora.cz/

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
473 x [15%]
Aperol spritz
277 x [9%]
Cuba Libre
292 x [9%]
Piňa Colada
277 x [9%]
Daiquiri
277 x [9%]
Margarita
379 x [12%]
Cosmopolitan
294 x [9%]
Mai-Tai
302 x [10%]
Whiskey sour
274 x [9%]
Pisco sour
284 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3129

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru