Vybíráte adventní kalendář? Máme skvělý tip

Pomalu a jistě začínají přípravy na Vánoce. Za několik týdnů je tu kouzelný vánoční čas. Ačkoli na samotné přípravy je ještě spousta času, na nákup dárků, zejména těch originálních, není nikdy příliš brzy. Začít včas znamená užít si předvánoční čas o to víc.

Společnost Waterdrop je nyní připravena s novým adventním kalendářem, jehož design potěší každé oko. Díky udržitelnému balení se navíc vyhnete balení dárků, samozřejmě pouze v případě, že se nechcete podělit o jednotlivá okénka. Stačí si vybrat ze dvou velikostí. Menší balení ukrývá všechny tradiční příchutě Microdrinks, oblíbené ledové čaje a také limitované edice z celého roku. Ideální pitný režim pro každý prosincový den.

Velký adventní kalendář Waterdrop® uspokojí celou rodinu a přátele, pokud se rozhodnete podělit se o dokonalých 25 dárků, které jsou jednotlivě zabaleny v udržitelných vánočních krabičkách. Nechybí ani designové funkční termosky a hrnky nebo užitečné doplňky, které podpoří pravidelné pití a zpříjemní každý zimní den. Samozřejmě nechybí ani mikrodrinky ve vašich oblíbených příchutích. Díky předprodeji nejenže ušetříte, ale už nemusíte řešit nákup vánočních dárků.

Nové kalendáře Waterdrop® najdete online ale i v našich obchodech a stáncích.

Adventní kalendář malý – 479 Kč obsahuje tradiční příchutě mikrodrinků, oblíbené ledové čaje a limitované edice.

Adventní kalendář velký – 3 099 Kč obsahuje 25 dárků včetně designové termosky, hrnky a jiné doplňky a nechybí ani mikrodrinky oblíbených chutí.

Set adventních kalendářů – 3 339 Kč

Více informací na: www.waterdrop.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
372 x [13%]
Aperol spritz
262 x [9%]
Cuba Libre
275 x [10%]
Piňa Colada
261 x [9%]
Daiquiri
264 x [9%]
Margarita
363 x [13%]
Cosmopolitan
280 x [10%]
Mai-Tai
288 x [10%]
Whiskey sour
259 x [9%]
Pisco sour
270 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2894

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru