Hvězda Love Islandu Konvičková vydává živou verzi singlu 5 Životů. Co dalšího plánuje ve své kariéře?

Úspěšná mladá influencerka Lenka Konvičková alias KETTIE představuje další etapu své hudební kariéry, na které dlouhodobě pracuje. V minulosti spolupracovala s jinými muzikanty, jak v rámci featů, tak účastí ve videoklipech např. Rybiček 48, Doriana nebo Pokáče. Nyní fanouškům představuje živou verzi úspěšného letního songu 5 Životů. Singl doplňuje také videoklipem ze studia. Písnička 5 Životů měla premiéru v průběhu léta a těší se velké oblibě nejen u fanoušků, ale také na sociálních sítích. A co dalšího Lenka ve své hudební kariéře plánuje?  

">

„Mám radost, že na song 5 Životů dostávám pozitivní ohlasy, které mě motivují k další tvorbě. Momentálně pracujeme na videoklipu k novému songu YSL, který vyjde ještě před Vánoci, ale i na písničkách pro příští rok. Práce ve studiu a na filmovém place mě naplňuje,“ říká Lenka Konvičková, jenž je zároveň autorkou textů. „Texty píšu na základě mých osobních životních zkušeností. Podle mě jedině tak může interpret naplno procítit význam jednotlivých písniček,“ dodává.

Lenka Konvičková se také nedávno zúčastnila reality show Love Island, kde tvořila pár s Brunem da Silvou. Láska jim sice nevyšla, ale jsou dobrými přáteli, stejně tak jako s ostatními účastníky reality show. „Love Island pro mě byl skvělým zážitkem a zkušeností zároveň! Už v medailonku jsem říkala, že bych na ostrově především ráda poznala lidi, kteří jsou na stejné vlně a pokud bych našla lásku, je to jen třešnička na dortu. Což se mi vlastně splnilo, se všemi se vídáme i po skončení reality show a mnohé jsem venku poznala ještě více a lépe než tam. Prostředí natáčení mi není cizí, nicméně LI mi pomohl odstranit mé zbytky trémy a cítit se před kamerou naprosto uvolněně,“ popisuje své zkušenosti.  

">

Kromě zpěvu se Lenka aka KETTIE věnuje také herectví (Banger.), tanci, fotomodelingu a rozvoji své značky oblečení My Zodiac.

IG: https://www.instagram.com/lenka_konvickova/

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
370 x [13%]
Aperol spritz
260 x [9%]
Cuba Libre
271 x [9%]
Piňa Colada
260 x [9%]
Daiquiri
262 x [9%]
Margarita
361 x [13%]
Cosmopolitan
278 x [10%]
Mai-Tai
285 x [10%]
Whiskey sour
257 x [9%]
Pisco sour
268 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2872

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru