Výjimečný komfort a zdravé držení těla při spánku? Vsaďte na MATRACI SANTI od MORAVIA COMFORT

Výběr správné matrace je důležitým rozhodnutím, které může ovlivnit vaše spánkové návyky i celkové zdraví. Pokud jsou vaše návyky vysoké, vybírejte jen to nejlepší. Sedmizónová matrace SANTI od českého výrobce MORAVIA COMFORT poskytuje oporu pro hlavu, krk, ramena, spodní část zad, boky i nohy.

Tento typ je jako stvořený pro ty, kdo potřebují dostatečnou oporu bederní oblasti a upřednostňují pocit pohodlí v oblasti boků a ramenou. Zatímco právě v horní části naleznete pěnu VISCOR® (která při kontaktu s tělesným teplem měkne, díky čemuž se dokáže perfektně přizpůsobit každé postavě), zbytek matrace sestává z pěny KOMFORTAN®, jež poskytuje nejen komfort, ale i optimální pružení a správnou podporu těla. Velkou výhodou je také vysoká vzdušnost matrace, kterou zajišťuje otevřená buněčná struktura studené pěny a 3D mřížka všitá do potahu LUREX.  

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
464 x [15%]
Aperol spritz
268 x [9%]
Cuba Libre
283 x [9%]
Piňa Colada
270 x [9%]
Daiquiri
272 x [9%]
Margarita
371 x [12%]
Cosmopolitan
288 x [9%]
Mai-Tai
295 x [10%]
Whiskey sour
266 x [9%]
Pisco sour
276 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3053

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru