Hanka Kynychová miluje papírové kalendáře

Na křest kalendářů soutěží Muž roku a Anděl mezi zdravotníky dorazila také cvičitelka Hanka Kynychová. Papírové kalendáře u ní stále vítězí, je prý chaotik a do jejího života vnáší pořádek.

„Než v telefonech najdu správné ikonky, tak bych se ztratila. Vezmu kalendář, vezmu brýle, a vidím, co mne čeká. Tedy brýle, často je zapomínám a beru manželovy brýle. Nyní máme s Vlastou Korcem na televizi A 11 svůj pořad, tak už i Vlasta nosí dvoje brýle, jedny pro sebe a druhé pro mne,“ prozradila známá cvičitelka.

„Hodně jsme se stěhovali a mnoho věcí jsem vyhodila. Teď vím, že jsem neměla být tak zásadová a něco jsem si měla nechat. Teď mi to chybí. Nemám například motivační diáře, co jsem vydávala. Naštěstí mám manažerku, která je opak a schovává, kde co. Čím jsem ale starší, začínám si uvědomovat, že moje děti by to měly mít někde schované, aby věděly, co jejich máma dělala. Proto už mám také krabici, do které dávám ty časopisy a výstřižky. Až mi jednou bude 80, tak řeknu, pojďte se děti podívat, co máma všechno dokázala zvládnout,“ usmívala se Hanka Kynychová na křtu kalendářů Muž roku a Anděl mezi zdravotníky. 

Ředitel soutěží Anděl mezi zdravotníky a Muž roku David Novotný byl setkáním nadšený a závěrem řekl: „Jsem rád, že jsme se zase mohli sejít. Přišli také zástupci Nadačního fondu Šťastná hvězda, který obě soutěže podpořily. Znovu musím poděkovat všem, kteří se na uplynulém ročníku podíleli. Já už ale pracuji na dalším ročníku soutěží a doufám, že bude stejně úspěšný a inspirativní jako minulý,“ řekl David Novotný a dodal, že zájemci o účast v soutěži Muž roku 2024 se už mohou hlásit na webových stránkách. A pokud máte někoho z řad zdravotníků, který si zaslouží poděkovat za svoji práci, můžete ho přihlásit na webových stránkách Anděl mezi zdravotníky.   

Křtu se zúčastnili také vítězové Muže roku František Knobloch a Rostislav Procházka a některé známé osobnosti, jejichž fotografie od Jiřího Hermana ml. se objevují na stránkách kalendářů. Přišli Marian Vojko, Michaela Pecháčková, Zuzana Bubílková, Veronika Jeníková, Jitka Sedláčková, Iva Hüttnerová, Michaela Nosková, Anna Julie Slováčková, Šárka Vaňková, Barbora Mottlová a další.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
463 x [15%]
Aperol spritz
267 x [9%]
Cuba Libre
282 x [9%]
Piňa Colada
268 x [9%]
Daiquiri
270 x [9%]
Margarita
370 x [12%]
Cosmopolitan
287 x [9%]
Mai-Tai
294 x [10%]
Whiskey sour
265 x [9%]
Pisco sour
275 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3041

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru