Co se vám líbí více více - klasika nebo beton a sklo?

Nový či rekonstruovaný dům si zaslouží zajímavé interiérové prvky.  Dokážete si představit beton či sklo na zdi? Inovativní a atypické materiály využil OBZOR Zlín pro rámečky domovní elektroinstalace. Celou kolekci charakterizuje také známé cvaknutí otočného vypínače či jednoduché vertikální páčkové ovládání.

„Pro designovou řadu RETRO je keramika již klasikou. Chtěli jsme však rámečky udělat jedinečné. Proto jsme vypínače a zásuvky této řady doplnili o jedinečné rámečky z černého skla a betonu.,“ říká Ing. Martina Obadalová, vedoucí marketingu společnosti.

Betonové rámečky vznikají ruční výrobou ze speciálně vyvinuté směsi s mikroarmaturními vlákny a zaručují tak materiálu pevnost. Surový beton vyniká voděodolností i UV stabilitou a díky povrchové impregnaci odolává mechanickému poškrábání. Druhou alternativou pro rámečky RETRO je barvené sklo v neutrální černé. Barevný lak na spodní straně je rezistentní vůči otěru i oděrkám a garantuje vždy stejný odstín. Nicméně povrch rámečku o velikostním průměru 97 milimetrů mohou tvořit i další materiály – masivní bukové a dubové dřevo. Cena zásuvek RETRO nyní začíná od 666 Kč dle materiálu a cena vypínačů od 1040 Kč dle materiálu.

www.retrovypinac.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
466 x [15%]
Aperol spritz
271 x [9%]
Cuba Libre
286 x [9%]
Piňa Colada
273 x [9%]
Daiquiri
273 x [9%]
Margarita
373 x [12%]
Cosmopolitan
289 x [9%]
Mai-Tai
298 x [10%]
Whiskey sour
268 x [9%]
Pisco sour
279 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3076

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru