Šmoulové se loučí s Brnem i celou Českou republikou

7000 m2 zábavy, radosti a dobrodružství si děti užijí už jen do 3. 12. 2023. Dobrodružný park Šmoulové – Magický svět se na Vánoce stěhuje mimo ČR. Tvůrci velkolepých výstav jako Tutanchamon, Cosmos Discovery nebo Titanic přesouvají šmoulí svět za hranice republiky.  Poslední dny ve světě šmoulů doslova v nadživotní velikosti si v ČR budeme moci užít už jen do první adventní neděle.

Šmoulí kouzelný les od jara nabízel tisícům dětí i rodičů mnoho zábavy a radosti, ale také interaktivní atrakce a virtuální realitu. Děti i jejich rodiče se dozvěděli, kterému ze šmoulů se nejvíce podobají, naučili se mluvit šmoulí řečí nebo uvařit kouzelný lektvar. Nejdůležitějším úkolem však bylo porazit zákeřného čaroděje Gargamela a jeho kocoura Azraela. Při této dobrodružné misi se děti také dozvěděly, jak zachránit nejenom ten šmoulí, ale i náš lidský les a mnoho dalších zajímavých informacích o přírodě.

Tím však Šmoulí dobrodružství zdaleka nekončí. V prvním patře čeká na děti velká herní zóna s lego hernou, poníky a závody autíček. Největší radost dětem dělala velká soft play zóna plná skluzavek prolézaček a balónků.

To vše za cenu jedné vstupenky!
Šmoulové - magicky svět již za pár dní v Brně končí a poslední možnost vidět tuto unikátní hravou expozici pro malé i velké je už jen do 3. 12. 2023.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
465 x [15%]
Aperol spritz
268 x [9%]
Cuba Libre
285 x [9%]
Piňa Colada
271 x [9%]
Daiquiri
273 x [9%]
Margarita
372 x [12%]
Cosmopolitan
288 x [9%]
Mai-Tai
296 x [10%]
Whiskey sour
266 x [9%]
Pisco sour
277 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3061

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru