Tvar meandrů a energie proudění horských řek

Tvar meandrů a energie proudění horských řek… i tak může vypadat inspirace pro návrh nového koupelnového radiátoru! „Design nového radiátoru Zehnder Tetris, který je dílem designérského studia King & Miranda, zaujme nejen asymetrií středových příček připomínajících koryta řeky, ale také zcela unikátním konstrukčním řešením,“ uvádí Ing. Miroslav Váša, produktový manažer pro oblast designových radiátorů Zehnder, a vysvětluje: „Právě inspirace dynamikou a energií proudu horských řek totiž přivedla designéry na myšlenku oboustranného protisměrného proudění uvnitř každé trubky radiátoru. Toto řešení přispívá k mimořádnému výkonu při topení i hloubkovém sušení ručníků, a to od 400 W do 1 kW, což jsou pro designové radiátory netypicky vysoké hodnoty.“ Atraktivní design doprovázený vysokým výkonem je navíc i účelově praktický – důmyslné rozmístění vnitřních příček totiž umožňuje snadné zavěšení ručníků z kterékoli strany.

Radiátor Zehnder Tetris nabízí širokou variabilitu pro kreativní plánování: díky různým variantám připojení a nepřeberné paletě odstínů, včetně barevně sladěných armatur a elektrických topných tyčí, se dokáže dokonale přizpůsobit každému prostoru.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
478 x [15%]
Aperol spritz
282 x [9%]
Cuba Libre
299 x [9%]
Piňa Colada
282 x [9%]
Daiquiri
282 x [9%]
Margarita
386 x [12%]
Cosmopolitan
300 x [9%]
Mai-Tai
306 x [10%]
Whiskey sour
279 x [9%]
Pisco sour
287 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3181

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru