Skupina MODIVO otevírá v Praze již třetí kamennou prodejnu

Skupina MODIVO slavnostně otevřela v Praze svůj již třetí kamenný obchod a potvrzuje tím, že koncept kombinace offline nákupů a využití nejnovějších technologií a inovativních řešení je pro zákazníky velmi atraktivní.  Od 16. listopadu mohou lidé nakupovat v moderní prodejně eobuv.cz v Nákupním centru Černý Most.

První obchod eobuv.cz byl otevřen v českém hlavním městě v srpnu 2021. Od té doby si kamenné pobočky multibrandu získaly mnoho stálých zákazníků, kteří oceňují právě inovativní způsob k nakupování. Jako třetí lokalitu pro svou novou prodejnu vybrala skupina MODIVO Nákupní centrum Černý Most. Na celkové ploše centra, který čítá přes 85 000 m², je přes 170 obchodů, 30 restaurací a 3 000 parkovacích míst. Nová prodejna eobuv.cz má rozlohu 460 m² a jak je v prodejnách eobuv.cz a MODIVO zvykem, místo tradičních polic a regálů jsou zde pohodlné pohovky a celkem 44 tabletů. Ty představují kompletní multibrandovou nabídku, včetně obuvi a doplňků populárních značek jako adidas, Guess, Karl Lagerfeld nebo New Balance.

Na zákazníky čeká až 5 000 produktů dostupných přímo na místě. Obchod navíc nabízí prémiovou službu s názvem „Vyzkoušejte, než zaplatíte“, která umožňuje zdarma objednat produkty z online nabídky eobuv.cz do kamenného obchodu. Stačí v mobilní aplikaci vybrat Centrum Černý Most jako místo pro vyzvednutí objednávky. Po vyzkoušení zákazník platí pouze produkty, které si vybere po vyzkoušení v jedné ze tří prostorných kabinek. Ty jsou vybaveny velkou obrazovkou umožňující používat funkce pro snazší nakupování. Jednou z těchto futuristických funkcí je například osvětlení, které se mění v závislosti na denní době. Samozřejmostí je možnost využít i odborného poradenství personálu.

Na prodejně je také k dispozici scanner esize.me, který umožní zdarma provést 3D scan chodidla, na základě kterého systém doporučí perfektně padnoucí boty. Měření navíc stačí provést pouze jednou a po přiřazení k uživatelskému účtu jej můžete využívat i při dalších nákupech. Esize.me má také schopnost předvídat růst chodidel vašeho dítěte. Díky tomu mohou rodiče lépe zvolit boty pro své děti bez zbytečného zdržování a zkoušení v obchodě nebo objednání špatné velikosti přímo domů.

Prodejna eobuv.cz v Nákupním centru Černý Most je otevřena každý den od 9 do 21 hod. Obyvatelé Prahy a okolí mohou navštívit také lokality eobuv.cz se zónou MODIVO v obchodních centrech Nový Smíchov a Westfield Chodov. V Liberci najdou zónu eobuv.cz lidé v obchodě CCC ve Forum Liberec.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
465 x [15%]
Aperol spritz
270 x [9%]
Cuba Libre
285 x [9%]
Piňa Colada
272 x [9%]
Daiquiri
273 x [9%]
Margarita
372 x [12%]
Cosmopolitan
288 x [9%]
Mai-Tai
297 x [10%]
Whiskey sour
267 x [9%]
Pisco sour
278 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3067

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru