Nová kolekce obuvi HÖGL podzim/zima 2019 je tady

A je to tady, nová kolekce rakouské obuvnické společnosti Högl pro letošní podzim a zimu byla představena a designéři vsadili na spojení lineárních vzorů, výrazných barev a inovativních materiálů. Nové modely obuvi vynikají kombinací modernosti, kvality a jednoduché ženskosti, což z nich činí ztělesnění rakouského řemeslného umění.

Nová sezóna je v Höglu zahájena modely z lesklé lakované kůže s „mokrým“ vzhledem. Měkký materiál nahrazuje metalizaci a poprvé se objevuje nejen na klasické elegantní obuvi, ale také na ležérním a sportovním sortimentu. Mokasíny a kotníčkové boty z měkké lakované kůže se špičatými špičkami a nápadnými přezkami zapůsobí svou svůdnou ženskostí. Zmíněný materiál je také poprvé použit na již zavedených kotníčkových modelech v nových barvách a tvarech. Strukturované blokové podpatky a ozdobné přezky jsou moderním prvkem, který zrcadlí tvůrčí inspiraci ze secesního designu a architektury. Kombinace materiálů, zaoblených tvarů a podpatků vytváří extravagantní kouzlo 70. let, které je pro nadcházející sezónu podtrženo podzimními barvami, jako je bílá, jantarová či černá.    

Nové kombinace trendy materiálů a stylů získala také řada sportovní obuvi, které byl navíc přitknut ženský akcent charakteristický pro každou kolekci značky Högl. V žhavě červené nebo neutrální černobílé vypadají všechny modely tenisek velmi moderně a nadčasově. Tento podzim se můžete kromě zlaté a stříbrné těšit také na metalický efekt, který byl spojen se zlatými dekorativními prvky. Klasickou i sportovní obuv rovněž zdobí květinové motivy ztělesňující zlatý věk secese ve stylu expresivního umění Gustava Klimta. Designový tým značky Högl vzdává s květinovými vzory a jemným zlatým závojem hold vysoké umělecké zručnosti své vlasti a přetváří všechny své kotníkové boty i lodičky na originální umělecká díla.    

Letošnímu podzimu a zimě budou vévodit teplé barvy! Vedle klasické černé jsou ty nejoblíbenější elegantní modely dostupné v ženských odstínech matně hnědé, tmavě růžové a vášnivé bordó. Högl sleduje módní styl západu a představuje ženskou interpretaci kovbojských botiček se špičatou špičkou a charakteristickou kuželovou patou. Spolu s kotníkovou obuví a módními jezdeckými botami vzniká zcela jedinečná řada, bez níž se v průběhu sychravého podzimu a mrazivé zimy určitě neobjedete!         

Pro více informací zalistujte na webových stránkách:  www.hogl.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru