Pavel Trávníček nechal nahlédnout do svého hereckého života. Vychází kniha Pavel Trávníček: Tři oříšky pro prince

Herec Pavel Trávníček oslavil před třemi roky sedmdesátku a od té doby se nezastavil. Jezdí mezi Čechami a Německem, připomíná výročí půl století od natočení legendární pohádky Tři oříšky pro Popelku, obdržel v Německu na festivalu Fabulix 2023 Cenu za celoživotní dílo a připravil autobiografickou knihu Pavel Trávníček: Tři oříšky pro prince, která právě přichází na pulty prodejen a herec ji představí 7. prosince na vánočním veletrhu „Stříbrné vánoční dny" na výstavišti v pražských Letňanech.    

„Vždycky, když se píše autobiografie, tak je to pro toho herce trošku složité. Člověk sám sebe vidí jinak, než tě vidí ostatní. Hodně jsem hledal a sháněl, nejsem typ, co má kufr plný výstřižků a fotek. Dal jsem do knížky svůj život od malička až po dnešní dobu a jsou tam také fotky a informace, které nebyly ještě nikde publikované,“uvedl Pavel Trávníček, během focení v pražském hotelu Don Giovanni. Kniha vyšla také v německé verzi a herec ji představil v legendárním Moritzburgu. „Fotek a knih jsem podepsal strašně moc, napočítal jsem jich 1200, až mě bolela ruka. Němci Popelku milují, na Moritzburgu udělali stálou výstavu, jsem tam v životní velikosti i s koněm.“

Pavel Trávníček v knize vzpomněl také na své divadelní a filmové role, moderaci soutěže Doremi, jeho hlasem mluví například Alan Alda, Alan Delon, John Travolta… V knize je také pasáž, kterou věnoval svému Divadlu Pavla Trávníčka.

Knihu Pavel Trávníček: Tři oříšky pro prince nyní čeká česká premiéra. Česká verze knihy se pokřtí na vánočním veletrhu „Stříbrné vánoční dny" dne 7. - 10. prosince v areálu EXPO Letňany. Pavel Trávníček v 10 hodin akci zahájí a samotný křest pak proběhne v 11 hodin, poté si návštěvníci mohou knihu s podpisem přímo zakoupit.

12. prosince v 15 hodin proběhne podpisová akce ve středočeských Mnichovicích, kde Pavel Trávníček s manželkou Monikou Trávníčkovou a synem Maxíkem bydlí.  

Knihu vydalo vydavatelství Charon Media s.r.o. Ondřeje Slaniny.

Foto: Herminapress

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
464 x [15%]
Aperol spritz
268 x [9%]
Cuba Libre
283 x [9%]
Piňa Colada
270 x [9%]
Daiquiri
272 x [9%]
Margarita
371 x [12%]
Cosmopolitan
288 x [9%]
Mai-Tai
295 x [10%]
Whiskey sour
266 x [9%]
Pisco sour
276 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3053

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru