Forest Spa Finland je nejjednodušší rovnicí: vnitřní zdraví = vnější krása

Zažijte na vlastní kůži sílu severské přírody a nechte svou pleť znovu rozkvést díky jejím blahodárným účinkům. Nová značka Forest Spa Finland od Systers nabízí tu nejluxusnější přírodní péči s adaptogeny pocházející právě z finských lesních rostlin, která nejenže posílí vaši pleť, ale také zlepší odolnost celého těla a zharmonizuje vaši mysl.

Daniel Collins, zakladatel značky Forest Spa Finland, po letech výzkumů, získávání poznatků a po čase stráveném v nádherném, ale někdy drsném prostředí finské divoké přírody našel klíč k lidskému zdraví, odolnosti a krásné pleti. Nalezl ho ve všudypřítomných adaptogenních rostlinách. Protože aby tu přečkaly ty nejtěžší podmínky v podobě dlouhých a temných zim, a naopak nekonečného denního světla v letním období, musí mít schopnost se rychle přizpůsobit a být maximálně odolné.

Vy nemusíte podstupovat nic z toho, abyste své tělo zocelili a podpořili svoji pleť na maximum. Stačí si v teple svého domova užívat každodenní rituály s kapkou séra a s kapslemi Forest Spa Finland, které jsou plné adaptogenů, vitamínů a jiných tělu prospěšných látek.

FOREST SPA FINLAND – sérum s adaptogeny

Pleť dennodenně bojuje s nepříznivými vlivy okolí a dost často i s naším špatným životním stylem. Nedostatek hydratace, spánku, nevhodná kosmetika, znečištěné ovzduší a jiné faktory způsobují, že pleť je vyčerpaná a potřebuje pomoc.

Na to je tu přírodní sérum s adaptogeny, které dokáže přirozeně a hloubkově podpořit imunitu pleti a znovu jí vtisknout zdravě vypadající vzhled. Poradí si se známkami stárnutí, s akné, s jizvičkami, a dokonce pomůže zklidnit tělo i mysl díky obsaženým adaptogenům. A co víc, nádherně voní.

  • obsahuje suroviny nejvyšší kvality
  • zmírňuje dopady stresu na tělo i mysl
  • je bohaté na vitamín A, E, C i omega kyseliny
  • zkrášluje pokožku zevnitř i zvenku
  • pomáhá hojit a redukovat jizvy po akné
  • napomáhá k optimální produkci kolagenu

50 ml – 3090 Kč

Doplněk stravy s adaptogeny

Z pleti každého z nás se dá číst jako z knihy, je v ní vepsaný náš vnitřní stav a to, jak se stravujeme a jak pečujeme o své tělo.

Značka Forest Spa Finland vsadila na výtažky z rostlin ze severských lesů a dala vzniknout unikátnímu doplňku stravy s adaptogeny, který dokonale podpoří správné fungování organismu a zamete se stresem, který se do pleti také dost silně propisuje. Už žádný negativní příběh ve tváři, už jen krásně vypadající a zdravá pleť bez známek napětí a stárnutí.

  • nejkvalitnější rostlinné výtažky ze severských lesů
  • obsahuje spoustu antioxidantů
  • je bohatý na vitamín A, E, C, K
  • chrání buňky před oxidativním stresem
  • podporuje imunitní systém
  • zmírňuje projevy stárnutí, stresu a napětí

 90 kapslí – 2 200 Kč

Portál Systers propojuje ženské zdraví, moudrost našich babiček, vědecké poznatky, nejnovější technologie a biohacking. www.systers.bio.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
462 x [15%]
Aperol spritz
267 x [9%]
Cuba Libre
280 x [9%]
Piňa Colada
268 x [9%]
Daiquiri
269 x [9%]
Margarita
369 x [12%]
Cosmopolitan
285 x [9%]
Mai-Tai
293 x [10%]
Whiskey sour
263 x [9%]
Pisco sour
274 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3030

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru