Vánoce si můžete užít zcela netradičně v lázních

Proč nepřožít vánoční čas v klidném lázeňském prostředí, kde načerpáte novou energii do dalšího roku? O nic se nebudete muset starat, jen si užívat zaslouženého odpočinku a vánoční pohody. Těšit se můžete na krásně vyzdobené hotely, dobré jídlo, relax strávený během lázeňských procedur anebo na vánoční trhy, kde nasajete tu pravou vánoční atmosféru. Přinášíme vám několik tipů, kde můžete příjemně a v klidu strávit advent, Vánoce nebo Silvestr.

Společnost Ensana letos proto připravila mimořádnou nabídku adventních, vánočních a silvestrovských balíčků, které se také skvěle hodí jako dárek pod vánoční stromeček. Vybírat si můžete z hotelů v Mariánských Lázních nebo z nabídky hotelů ve slovenských Piešťanech. Město Mariánské Lázně má na každý prosincový adventní víkend také připravený program, který každého jistě naladí na nadcházející svátky. A co všechno vás čeká? Rozsvícení vánočního stromku na kolonádě, koledy v klasickém, ale i netradičním – rockovém podání, hudební vystoupení regionálních umělců, nebo tradiční vánoční jarmark. 4* hotel Butterfly v Mariánských Lázních, nabízí ubytování již od dvou nocí s polopenzí a 1 proceduru na osobu za noc. Samozřejmostí pak bude volný vstup do lázní Butterly, sauny a fitness. Pro náročnější klienty je ideální 5* luxusní hotel Nové Lázně, který nabízí ubytování již od dvou nocí s polopenzí, 1 proceduru na osobu za noc a také zcela nově zrekonstruovanou restauraci. Nebude chybět volný vstup do Římských lázní s 3 bazény s vířivými proudy a whirlpoolem, vstup do Saunového světa a pitná kúra. Kdo si objedná vánoční balíček v jednom z hotelů, může se těšit na slavnostní večeři s hudbou a dárkem. Součástí svátečního programu budou i nápoje na zahřátí – děti budou moct ochutnat dětský vánoční punč, dospělí dostanou zase oblíbené svařené víno a nebude chybět ani vánoční cukroví. Hosté jistě ocení i včasnější check-in (od 11 hodin) a pozdější check-out (do 14 hodin).

Kouzelný adventní čas a Silvestr v lázních Piešťany

A kdo by to měl do Mariánských Lázní daleko, může nasát adventní a vánoční atmosféru ve slovenských Pieštanech, které se nacházejí kousek za hranicemi. Například 4* hotel Esplanade nabízí pobyty již od dvou nocí v luxusních prémiových pokojích s polopenzí, lázeňskými procedurami v Ensana Balneo Health Spa, největším a nejmodernějším balneoterapeutickém centru v Evropě. Během pobytu si pochutnáte na gastronomických specialitách a slavnostní štědrovečerní večeři si užijete za doprovodu vánočních klavírních melodií. Na Silvestra se bude podávat slavnostní večeře o 4 chodech a na Nový rok se můžete těšit také na slavnostní brunch za doprovodu klavírních melodií.

Vánoční a silvestrovské pobyty má ve své nabídce i 3* hotel Splendid, který je v Piešťanech vyhlášeným lázeňským hotelem. Vánoční balíček obsahuje pobyt na dvě noci, all inclusive, 2 procedury, vstup do Ensana Balneo Health Spa, ubytování v útulných pokojích nebo v apartmánech a slavnostní štědrovečerní večeři o 4 chodech za doprovodu vánočních melodií a mnoho dalšího. Pokud si vyberete silvestrovský balíček, bude vás čekat slavnostní večer, při kterém se přenesete do různých koutů světa a za poslechu fantastické živé hudby ochutnáte různé gastronomické speciality. Nebude chybět ani Dj, bubnová show, malování na obličej, nebo oblíbený fotokoutek.

Po celou dobu adventu budou na Lázeňském ostrově probíhat vánoční trhy a pro děti bude také připravená kontaktní minifarma se zvířaty. Oba hotely mají možnost včasnějšího check-inu (od 11 hodin) a pozdějšího check-outu (do 16 hodin). Součást balíčků je i využití hotelového Spa & Wellness centra: venkovní a vnitřní bazén, vířivka, sauny nebo fitness centrum.

Pobyty můžete darovat svým nejdražším formou dárkového poukazu.

Informace a kompletní nabídku pobytů v Mariánských Lázních naleznete na www.ensanahotels.com a vánoční a silvestrovské pobytové balíčky na Slovensku naleznete na www.kupelepiestany.sk

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
459 x [15%]
Aperol spritz
265 x [9%]
Cuba Libre
278 x [9%]
Piňa Colada
264 x [9%]
Daiquiri
267 x [9%]
Margarita
366 x [12%]
Cosmopolitan
283 x [9%]
Mai-Tai
291 x [10%]
Whiskey sour
261 x [9%]
Pisco sour
273 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3007

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru