Darujte svým blízkým jednu z dárkových kolekcí čajů TEEKANNE

Stylová kolekce čajů TEEKANNE s praktickým hrnečkem potěší vaše blízké u stromečku i jako vánoční překvapení na přátelském setkání. Příjemné zimní momenty přináší třeba jemně kořenité čaje z kolekce Let it Snow, pro milovníky exkluzivního černého čaje je tady kolekce Sir Winston Tea a ovocnou svěžest v sobě ukrývá kolekce Premium Fruit Teas.

Čaje s kořenitou vůní zimy

Dárkovou kolekci TEEKANNE Let it Snow tvoří hrníček se zasněženým motivem a tři druhy originálních zimních čajů plných ovoce a kořenitých tónů. Prvním z nich je příjemný čaj Let it Snow s chutí malin, smetany a sněhových pusinek. Kouzelné chvíle na vás čekají s čajem Magic Moments, ve kterém rozpoznáte harmonickou vůni pomerančů, skořice a rumu. Třetím čajem z kolekce je Winter Time s ovocem a chutí skořice, který je jako stvořený pro dlouhé zimní večery. Sevřete v dlaních svůj voňavý čaj z kolekce Let it Snow od TEEKANNE a užívejte si pohled na zimu za okny, která bude rázem příjemnější.

Kolekce černých čajů Sir Winston Tea

Klasický černý čaj s intenzivní chutí ve třech podobách a k tomu čajový hrnek v noblesním anglickém stylu. To je dárková kolekce Sir Winston Tea, která v sobě skrývá nezaměnitelné tři čajové skvosty. English Breakfast patří k anglické čajové tradici už od 19. století a v kolekci Sir Winston Tea najdete 20 sáčků s ručně sbíranými čajovými lístky vysoké kvality. Do britské metropole se pomyslně přenesete s čajem Heart of London, který se perfektně hodí k domácímu pečivu i cukroví. Úžasně voňavý Earl Grey pohladí chuťové buňky nejen zemitým černým čajem, ale i tóny citrusu a bergamotu.

Ovocné potěšení

Svěží záplava ovoce potěší i jako dárek pod stromečkem v podobě kolekce čajů TEEKANNE Premium Fruit Teas. Kolekci tvoří ovocný čaj Sweet Cherry se sladkou chutí šťavnatých višní, Fresh Orange s tóny skvělých pomerančů a Forest Fruits, čaj plný čisté chuti malin, ostružin, jahod a borůvek. Nechybí samozřejmě ani velký hrnek s motivem lákavého ovoce.

Objevte i další chutě čajů Teekanne nebo vyzkoušejte čajové recepty. Pro více informací a tipů navštivte www.teekanne.cz.

Čajové kolekce jsou k dostání za cenu 199 Kč.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
462 x [15%]
Aperol spritz
267 x [9%]
Cuba Libre
280 x [9%]
Piňa Colada
268 x [9%]
Daiquiri
269 x [9%]
Margarita
369 x [12%]
Cosmopolitan
285 x [9%]
Mai-Tai
293 x [10%]
Whiskey sour
263 x [9%]
Pisco sour
274 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3030

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru