Předvánoční úklid: méně stresu, více lesku!

Vánoční zvoneček se rozezní, co nevidět. S pohodovou sváteční atmosférou však přichází i tradiční předvánoční úklidová olympiáda. Kdo by nechtěl, aby jeho domov zářil jako zlatá špička vánočního stromečku? Pokud právě obracíte oči v sloup nebo s největším sebezapřením jdete lovit z technické místnosti všechny úklidové prostředky, máme pro vás skvělou zprávu. Nebojte, letos to bude úplně jiné! Představte si, že úklid může být nejen efektivní, ale občas i zábavný. A ne, nemluvíme o tom, že byste měli zametat v rytmu koled!

Kdo se tedy stane vaším skvělým pomocníkem na cestě za čistým domovem, ať už půjde o nečekanou návštěvu puntičkářské sousedky, zbytky cukroví podivně rozmístěné po celém bytě nebo dlouhou srst neposedné border kolie? Krýt záda vám budou za každých okolností vysavače Miele, přizpůsobené potřebám jakékoliv domácnosti. Stačí si jen vybrat, který je pro vás ten pravý (výbava záleží na konkrétním modelu vysavače).

V předvánočním shonu je často dobrá každá minuta. Vy ale můžete svůj drahocenný čas místo vysávání věnovat mnohem příjemnějším povinnostem a práci nechat zcela v režii robotického vysavače, který je vhodný především na každodenní úklid. Jen si představte tu pohodu, kdy se z vánočních trhů vrátíte do krásně uklizeného domova, aniž byste museli zvednout prst. Naším tipem je třeba Miele Scout RX3 Runner SPQL s perfektním čisticím výkonem a ovládáním přes aplikaci.

Bezsáčkové vysavače jsou vhodné pro všechny, kteří si potrpí na vysoký výkon a snadnou obsluhu, ale zároveň nemají čas a chuť zabývat se pravidelnou výměnou prachových sáčků. Pro ně je určen např. některý z modelů řady Blizzard CX1 nebo Boost CX1 od Miele.

Hitem poslední doby se staly tyčové akumulátorové vysavače, které i nejzarytějšího odpůrce vysávání vybudí k aktivitě díky absenci často nepohodlného kabelu. Vyzkoušejte třeba model Miele Triflex HX2 Performance s extra dlouhou dobou provozu.

Své místo na slunci si stále drží také klasické sáčkové podlahové vysavače, mezi kterými najdete i zástupce určené speciálně pro alergiky, na vysávání podlah z choulostivých materiálů nebo pro maximálně úsporné vysávání.

Speciálně majitelům čtyřnohých mazlíčků nabízí Miele modely s označením Cat&Dog, které si poradí s úpornými zvířecími chlupy i případným nepříjemným pachem. Najdete je u všech typů vysavačů kromě robotických.

Kampaň Mám Miele: Jitka Schneiderová má vysavač Miele

Na kvalitu vysavačů Miele spoléhá i jedna z ambasadorek Miele, oblíbená herečka Jitka Schneiderová:

.

www.miele.cz  #MamMiele

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
461 x [15%]
Aperol spritz
266 x [9%]
Cuba Libre
279 x [9%]
Piňa Colada
267 x [9%]
Daiquiri
269 x [9%]
Margarita
368 x [12%]
Cosmopolitan
284 x [9%]
Mai-Tai
293 x [10%]
Whiskey sour
263 x [9%]
Pisco sour
274 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3024

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru