Bert & Friends vydávají první singl Night Rider z připravovaného alba a chystají koncert ve Fóru Karlín

Kapela Bert & Friends po třech letech vydává nový singl Night Rider. Novinku doplňuje netradičně animovaný videoklip a je prvním singlem z připravované desky, která vyjde na podzim. Rok 2024 bude pro Bert & Friends nabitý, k vydání nového alba kapela chystá 23. listopadu samostatný koncert v pražském Fóru Karlín.

Kapela je známá svou osobitou vizualitou, právě za videoklip si tak v roce 2021 odnesla Cenu Anděl. Nový klip je proto opět velmi unikátní. „Night Rider je emoce nočního jezdce. Původně jsem chtěl točit v Tokiu, ale nakonec jsme si to město vytvořili u kamarádů v kuchyni, a v mé kuchyni pak i Persii,“ popisuje frontman Albert Romanutti, který je tvůrcem klipu spolu s Adamem Kořínkem, Šimou Müllerovou a Terezou Balášovou.

Bert & Friends nevydávají nové písně úplně často, velkou událostí tedy bude na podzim příštího roku vydání nové desky, která bude po několika singlech a EP jejich prvním dlouhohrajícím albem „Celá deska bude jako ostrov, kdesi, kam člověk může jet na výlet, anebo tam zůstat, jako třeba já,“ říká Albert.

Nabitý rok kapela zakončí 23. listopadu koncertem ve Fóru Karlín, kde novou desku pokřtí, a tradičně lze očekávat netradiční a osobitou událost. Půjde také o jediný sólo koncert kapely v roce 2024. „Koncert ve Fóru Karlín je pro nás velký jako slon,dodává Albert. Lístky jsou již nyní v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Bert & Friends si nedávno podmanili pražské Rudolfinum, kde vystoupili v rámci festivalu Prague Sounds s hudebním setem Klasirdo. Ve vyprodané Dvořákově síni se od diváků dočkali třikrát standing ovation.

Ticketmaster: https://www.ticketmaster.cz/artist/bert-and-friends-vstupenky/1209323

Ticketportal: https://www.ticketportal.cz/event/Bert-Friends-krest-1-alba

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
372 x [13%]
Aperol spritz
262 x [9%]
Cuba Libre
275 x [10%]
Piňa Colada
261 x [9%]
Daiquiri
264 x [9%]
Margarita
363 x [13%]
Cosmopolitan
280 x [10%]
Mai-Tai
288 x [10%]
Whiskey sour
259 x [9%]
Pisco sour
270 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2894

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru