Italský zpěvák Gabriel Grillotti vás zavede na Sardii

Italský zpěvák Gabriel Grillotti, který není českému publiku úplně neznámý, nazpíval například autorský duet Pro tebe s Dominikou Gottovu a velmi úspěšnou písní Dono Prezioso. A je tu s další písní, která nese název Un año de amor. Vznikl k ní i krásný klip natočený v okolí resortu Arbatax a v dalších atraktivních lokalitách ostrova Sardinie.

Píseň Un año de amor nazpíval výborně jazykově vybavený zpěvák tentokrát ve španělštině. Ve videoklipu se objeví tanečníci z Milána Giovanna D’anna a Raffaele Siciliano, kteří dali videoklipu tu správnou atmosféru.

Gabriel Grillotti potvrdil, že to vůbec nebylo jednoduché natáčení, několikrát se musel smířit s nedobrovolnou koupelí. „Občas to bylo náročné. Šplhal jsem po kamenech a několikrát jsem spadl do moře. Musel jsem se vždycky rychle převléknout, protože na natočení scény při východu slunce jsme měli opravdu jen chvilku,“ potvrdil zpěvák, který přesto na natáčení rád vzpomíná. „Jeden ze skvělých momentů se nám stal při natáčení taneční scény ve skále. Toto místo (Parco delle Rocce Rosse) je velmi rušným turistickým místem. Potřebovali jsme natočit asi 40 minut záznamu z různých úhlů a dronu. Všichni turisté naprosto respektovali natáčení. Posadili se na zídku před skálou a s údivem potichu pozorovali Giovanna D’anna a Raffaele, jak tančí v zapadajícím slunci.“

Un anno d'amore“ je píseň nahraná italskou zpěvačkou Minou. Píseň je cover verzí francouzské písně „C'est irreparable“, kterou původně napsal a nahrál Nino Ferrer.

Singl a videoklip Un año de amor vypustil do světa Gabriel Grillotti 10. prosince. Je dostupný na YouTubu a dalších hudebních platformách.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
464 x [15%]
Aperol spritz
268 x [9%]
Cuba Libre
283 x [9%]
Piňa Colada
270 x [9%]
Daiquiri
272 x [9%]
Margarita
371 x [12%]
Cosmopolitan
288 x [9%]
Mai-Tai
295 x [10%]
Whiskey sour
266 x [9%]
Pisco sour
276 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3053

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru