Harmonická barva roku 2024 je univerzální do každé domácnosti

Limitless nezná limity, přesto je přizpůsobivá, vzbuzuje pozitivní pocity a při pohledu na ni přímo cítíte jemnou vůni medu, mléka a vanilky. Cítíte se s ní jako s dobrou kamarádkou. Jednoduše ji chcete mít doma. Seznamte se s Limitless, barvou roku 2024.

Barvy jdou ruku v ruce s emocemi. Některé nás přitahují, jiné ruší, některé přinášejí radost a jiné zas vzbuzují nostalgii. Jsou barvy, které osloví jen úzký okruh lidí a pak jsou takové, které okamžitě navodí příjemný pocit, a to i bez toho, abychom je vědomě vnímali. Takovou barvou je i Limitless.

Teplý neutrální medovo-béžový odstín není příliš světlý ani příliš křiklavý a je stejně přizpůsobivý jako chladná šedá. I proto se o Limitless znalci vyjadřují, že je novou šedou. Na tomto veselém odstínu milujeme to, že působí svěže a vzdušně a funguje stejně dobře jako doplňková, ale také jako hlavní barva. Limitless je dokonalou společnicí jakéhokoli odstínu kterékoli barvy, a tak je výzvou pro každého, kdo si rád pohrává s barvami. Skvěle ladí s chladnými barvami a zároveň dokáže vytvářet harmonické spojení také s teplými odstíny.

Tento odstín, navozující pocit pohodlí a sladkého domova, tedy nesmí chybět ani v nabídce tradičního výrobce bytového textilu Goldea. „I my sledujeme zajímavý trend, jak se mění preference našich zákazníků při výběru barev bytového textilu. Po letech výrazných a odvážných barev vstupuje na scénu potřeba jemnějších odstínů. Limitless představuje ideální odpověď na tento trend nabízející klidnou a neutrální paletu, která zároveň zůstává moderní,“ hodnotí barevný trend Michal Kempa z e-shopu Goldea.

Na goldea.cz najdete v (pří)jemných odstínech Limitless ložní povlečení, přehozy na postel, ručníky a také koupelnové doplňky. Pokud si v nabídce nenajdete to, co hledáte, stačí zadat poptávku a šikovné švadleny vám vámi požadovaný kousek ušijí na míru.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
478 x [15%]
Aperol spritz
282 x [9%]
Cuba Libre
300 x [9%]
Piňa Colada
282 x [9%]
Daiquiri
282 x [9%]
Margarita
387 x [12%]
Cosmopolitan
301 x [9%]
Mai-Tai
307 x [10%]
Whiskey sour
280 x [9%]
Pisco sour
287 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3186

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru