Navštívili Mama Shelter Praha

Navštívili jsme v pražských Holešovicích MAMA’s Garden Bar a nelitovali jsme, bylo to naše gusto. Mama Shelter Praha není jen hotel, ale také skvělé místo, kde se skvěle najíte, projdete svěží oslavou, setkáte se s přáteli a třeba si i zatančíte. Podniky mají od začátku jasnou filosofii: nabídnout hostům mix zábavy, dostupnosti a skvělých služeb, a to ve městech, které zakladatelé řetězce milují. K naší radosti Praha nechybí.

Společnost vybírá města s příběhem, kde je možné vybudovat nezvyklá, ekcentrická a unikátní místa jakými hotely Mama Shelter jsou. Prvním městem, kde byl hotel otevřen, je Paříž a následovala vybraná místa: Marseille, Lyon, Bordeaux, Los Angeles, Rio de Janeiro, Praha, Bělehrad a Toulouse. Na řadě jsou Lille, Londýn, Paříž východ West, Lucemburk, Dubai, Rome, Lisabon a mnohá další města.  

I my jsme navštívili a nelitovali jsme! Pokud vás zajímá, co jsme ochutnali, tak prosím pěkně to byl to Telecí konfit, chřestový quiche s gratinovaným  kozím sýrem a malým salátkem. Druhý pokrm, který jsme si objednali, byl Salát s kuřecím prsem, připravovaném v křupavé panko strouhance a oba pokrmy samozřejmě můžeme doporučit a stejně tak domácí limonády.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
362 x [13%]
Aperol spritz
253 x [9%]
Cuba Libre
266 x [9%]
Piňa Colada
253 x [9%]
Daiquiri
258 x [9%]
Margarita
356 x [13%]
Cosmopolitan
273 x [10%]
Mai-Tai
279 x [10%]
Whiskey sour
250 x [9%]
Pisco sour
261 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2811

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru