Darujte si kdykoli v roce to nejcennější. Zdravá střeva s tekutými probiotiky

Vánoce jsou za námi a řada z nás se bude chtít dostat zase rychle do formy. Nejdříve shon a stres, pak zase dny zaslouženého volna. Nezapomínejte však na sebe a své zdraví. Dopřejte si tedy tu nejlepší péči s tekutými probiotiky od BODY&FUTURE Laboratories.

Sebeláska. Slovo, které bohužel vyvolává kontroverze. Sebepřijetí a mít rád sám sebe je přitom nezbytné k tomu, abychom se dobře cítili ve svém těle a užívali si života naplno. Teprve až když přijmeme sebe, se totiž můžeme rozdávat pro druhé. Až 70 % imunity se nachází v našich střevech. Proto musíme o svá střeva pravidelně a s láskou pečovat, protože jedině zdravý střevní mikrobiom nás dokáže uchránit před nepříjemnými virózami, kožními či gynekologickými problémy.

Darujte svému tělu ten nejlepší dárek a podpořte svá střeva s tekutými probiotiky BODY&FUTURE Laboratories, která se do střev dostanou ještě živá a mohou zde působit s maximálním účinkem.

A proč jsou pro naše tělo lepší právě tekutá probiotika? „Tekutá probiotika jsou pro náš organismus lepší volbou než ta klasická v tabletách, a to díky jejich účinnosti. Tekutá forma totiž zajistí to, že se probiotika dostanou do střev živá a aktivní, protože v žaludku, který je pro ně nepříznivým prostředím, tráví mnohem méně času než ta tabletová, a navíc nespouští proces trávení. Tekutá živá probiotika se do střev dostanou ve větším množství a mohou zde působit s maximálním efektem. Pro dosažení co nejlepšího vlivu na naše zdraví bychom měli probiotika užívat každý den,“ vysvětluje Ing. Kristína Smorádková, členka odborného týmu BODY&FUTURE Laboratories.

Probiotika BODY &FUTURE Laboratories stačí užívat jednou denně, a to ráno na lačno. V jedné 60 ml dávce se nachází více než 15 miliard živých probiotických bakterií. Na týden vám vystačí v lednici jedna láhev a na výběr máte ze dvou jemných a přírodních příchutí – mango a černý rybíz. Navíc obsahují prospěšný butyrát sodný.

Probiotika od BODY&FUTURE Laboratories jsou také 100% vegan, bez konzervantů, sóji, umělých barviv, GMO.

Více informací o produktu naleznete na následujícím odkazu: BODY&FUTURE Laboratories

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
475 x [15%]
Aperol spritz
279 x [9%]
Cuba Libre
296 x [9%]
Piňa Colada
279 x [9%]
Daiquiri
279 x [9%]
Margarita
383 x [12%]
Cosmopolitan
297 x [9%]
Mai-Tai
304 x [10%]
Whiskey sour
277 x [9%]
Pisco sour
285 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3154

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru