Pleteniny nás v zimě příjemně zahřejí

Kdo by se v zimě nechtěl zachumlat se do hebkých hřejivých pletenin. Nosíte ráda klasické svetry, kardigany, roláky, nebo třeba pletené šaty? V aktuálních kolekcích si přijdete na své.

Letos jsou oblíbené pleteniny s klasickým copánkovým vzorem, s výraznými pruhy a s geometrickými vzory. Nechte je vyniknout v outfitu na jednobarevném podkladu. Táhne vás to spíše k minimalistickým kouskům? Oblékněte se do hebkého svetru nebo kardiganu v neutrálních tónech krémové, béžové nebo šedé. Nebo dáváte naopak přednost výrazným sytým tónům? Pak vsaďte na zelenou, červenou, sytě růžovou, fialovou či modrou. Ikonické norské vzory budou vypadat šik v kombinaci s koženou sukní, nebo hezkým zimním kabátem celou sezónu.

Co se týče střihů, v módě jsou jak klasické svetry s kulatým výstřihem, tak s tím do V, i oblíbené roláky. Na výsluní se vrací také retro kousky s pleteným límečkem. Kratší kardigany letošní sezónu vystřídaly modely sahající až pod kolena.

Pokud patříte k opravdu zimomřivým, sáhněte po hřejivých pletených šatech, přes které můžete navíc přehodit kardigan. V kombinaci s teplými punčocháči, kabátem a obuví s hřejivým kožíškem vám na procházce opravdu zima nebude.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
476 x [15%]
Aperol spritz
280 x [9%]
Cuba Libre
297 x [9%]
Piňa Colada
280 x [9%]
Daiquiri
280 x [9%]
Margarita
384 x [12%]
Cosmopolitan
298 x [9%]
Mai-Tai
305 x [10%]
Whiskey sour
278 x [9%]
Pisco sour
286 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3164

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru