Myslete v zimě více na své ruce

V zimních měsících je péče o pokožku rukou zvlášť důležitá, protože nízké teploty, chladný vítr a suchý vzduch mohou způsobit dehydrataci a podráždění pokožky. Aby vaše ruce zůstaly jemné, je klíčově, pravidelně používat hydratační krém. Vybírejte přípravky s obsahem přírodních olejů nebo urey, které dokážou pokožku účinně hydratovat. Nezapomínejte také nosit rukavice, které nejsou jen k tomu, aby vás udrželi v teple, ale chrání právě i před vysoušením. S klesajícími teplotami přibývá lidí s nachlazením a chřipkami. Dbejte proto na hygienu rukou. Ideální je, nosit u sebe antibakteriální gel a po příchodu domů si ruce krátce umýt šetrným mýdlem.

Indulona intenzivní regenerace

Indulona Krém na ruce INTENZIVNÍ REGENERACE je obohacený o 5 % urey, vynikající hydratační látky, která absorbuje a zadržuje vodu. Urea zvyšuje schopnost pokožky udržet přirozenou úroveň hydratace a rehydratuje. Obsažený arganový olej je bohatý na základní živiny a antioxidanty a má protizánětlivé účinky. Krém poskytuje velmi suchým a popraskaným rukám okamžitou a dlouhotrvající hydrataci, až po dobu 48 hodin. Má zklidňující a vyživující účinky, podporuje zdravý vzhled pokožky a zanechává ruce zregenerované a jemné.

Cena: 49,90 Kč/50 ml

 Indulona pro muže

Krém na ruce INDULONA PRO MUŽE byl speciálně vyvinutý tak, aby rychle zregeneroval a zjemnil suchou a drsnou pokožku na rukou. Vysoce hydratační složení obohacené o 3 % glycerinu, ureu a vitamin B3 se rychle vstřebává a poskytuje pokožce intenzivní hydrataci, výživu a dlouhotrvající ochrannou péči. Vhodný pro každodenní použití. Dermatologicky testováno. 24H hydratace. Okamžitá hydratace pokožky je zvýšená o 35 %*. Pokožka je jemnější a hladší, její drsnost je redukovaná; 92 %**. *Klinický instrumentální test pod kontrolou dermatologa; 10 osob. **Sebehodnocení pod kontrolou dermatologa; 25 osob. O 7,7 % méně plastu ve srovnání s předchozím obalem (bez víčka).

Cena: 60 Kč/75 ml

Indulona mořské minerály

Indulona Antibakteriální gel na ruce MOŘSKÉ MINERÁLY s mořskými minerály a panthenolem ničí 99,9 % bakterií (včetně Salmonella) a kvasinky Candida albicans za 60 sekund bez použití mýdla a vody. S rychlým účinkem pro zdravou pokožku. Efektivně čistí a chrání ruce, nevysušuje pokožku.

Cena: 50  Kč/100 ml

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
476 x [15%]
Aperol spritz
280 x [9%]
Cuba Libre
297 x [9%]
Piňa Colada
280 x [9%]
Daiquiri
280 x [9%]
Margarita
384 x [12%]
Cosmopolitan
298 x [9%]
Mai-Tai
305 x [10%]
Whiskey sour
278 x [9%]
Pisco sour
286 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3164

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru