Caterings.cz vám pomůže najít občerstvení na vaši party

Jistě jste už někdy byli na party, kde vám tak úplně nechutnalo. Dá se tomu zabránit výběrem kvalitní cateringové společnosti, která vám sestaví menu na jedničku. Jenomže, najít takovou může trvat dlouhé měsíce. I na to však existuje lék, a ten se jmenuje Caterings.cz.

Caterings.cz je v podstatě katalog cateringových společností, kde si najdete, co potřebujete a pak už jen poptáte vybrané společnosti a počkáte si na konkrétní nabídky. Snadné, rychlé a efektivní… Není to však tak dlouho, kdy by vám podobná záležitost zabrala hodiny a možná i dny.

Kde se vzal, tu se vzal

Nápad na založení katalogu cateringových společností přišel jako řešení vlastního problému. „Kolegyně se vdávala a catering v místě svatby jí nevyhovoval. Tak začala hledat a zjistila, že najít vhodný catering na internetu je opravdu těžké. Chyběl web, kde by si mohla cateringové společnosti vyfiltrovat podle místa a příležitosti a kde by si o nich přečetla pár řádků a koukla na fotky“, říká majitel portálu.

Na začátku sice byla svatba, ale v současné době v katalogu najdete kromě nabídky svatebních cateringů i nabídky občerstvení na nejrůznější typy akcí. Poptat můžete catering vhodný pro firemní večírky, narozeninové oslavy i jiné příležitosti.

Široká nabídka a kompletní servis

V katalogu se dnes představuje široká nabídka cateringových společností napříč celou republikou. V současné době tu můžete vybírat z nabídek stovky společností. Největší zastoupení má Praha a Brno, ale neustále se pracuje na rozšiřování nabídky i v dalších městech. Jednotlivé společnosti můžete filtrovat kromě lokality také podle toho, na jakou kuchyni se zaměřují či podle typu akce, kterou pořádáte.

Díky systematické práci celého týmu můžete dnes v katalogu najít kromě nabídek společností, fotek jídla i informace o firmách a jejich nabídky. Sami si tak můžete udělat lepší představu o společnosti, ještě než pošlete poptávku.

Caterings.cz se snaží o to, aby vám cestu ke kvalitnímu občerstvení usnadnil co nejvíce, proto zavedl například možnost hromadné poptávky. Což v praxi znamená, že najednou zašlete poptávku všem vybraným společnostem a během chvilky víte, kdo má čas a kdo ne.

Možná si říkáte, že je to všechno hezké, ale kolik to bude stát? A to je na tom vůbec nejlepší! Jako koncového zákazníka vás služby Caterings.cz nestojí ani korunu. Vy zaplatíte pouze cenu, na které se dohodnete se společností, která bude realizovat vaši objednávku.

Kromě nabídek cateringových společností vám Caterings.cz nabízí i spousty článku na blogu, kde se můžete i dozvědět zajímavé informace o gastronomii, plánování večírků i další zajímavosti, které se světa cateringu týkají.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru