Přeneste se na dálný východ díky avivážím s éterickými oleji

Kouzlo aromaterapie objevilo lidstvo už dávno. Správně zvolená vůně nás dokáže zklidnit a přenést na naše oblíbená místa. Je vědecký prokázáno, že právě vůně si pamatujeme s větší přesností než vizuální vjemy a snadněji si díky nim vybavíme vzpomínky. Zpříjemněte si pošmourné zimní dny a přeneste se na rozpálené pláže nebo na rozkvetlou louku. Nejoblíbenější vůně italské značky Tesori d´Oriente inspirované relaxačními rituály východních učení najdete i v avivážích na prádlo. Éterické oleje provoní vaše oblečení, které bude navíc ještě krásně jemné a hebké.

Tesori d'Oriente aviváž na prádlo Ayurveda

Tesori d´Oriente aviváž na prádlo Ayurveda má jemné citrusové tóny obohacené o vzácné mikrokapsle parfému, které dodají vašemu prádlu jedinečnou vůni. Její krémové složení bez syntetických barviv uvolňuje tkaniny a usnadňuje žehlení. Vyzkoušejte d´Oriente aviváž Ayurveda od značky Tesori, která k vám vnese pohodu a harmonii.

Cena: 89,90 Kč/760 ml

Tesori d´Oriente aviváž na prádlo Hammam

Tesori d´Oriente aviváž na prádlo Hammam zanechá vaše prádlo a oděvy krásně parfémované a měkké. Evokuje květinovou smyslnou vůní pomerančovníku a jasmínu, je obohacená o esenciální olej z mandarinek, a navíc obsahuje vzácné mikrokapsle parfému. Její krémové složení bez syntetických barviv uvolňuje tkaniny a usnadňuje žehlení.

Cena: 89,90 Kč/760 ml

Tesori d´Oriente aviváž na prádlo White Musk

Tesori d´Oriente aviváž White Musk se vznešenou vůní bílého pižma zanechá vaše oděvy a prádlo jemné a dlouho vonící. Aviváž je obohacena o parfémované mikrokapsle, které postupně při každém pohybu uvolňují intenzivní vůni. Krémové složení bez barviv zjemňuje vlákna a usnadňuje žehlení.

Cena: 89,90 Kč/760 ml

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
482 x [15%]
Aperol spritz
284 x [9%]
Cuba Libre
302 x [9%]
Piňa Colada
285 x [9%]
Daiquiri
285 x [9%]
Margarita
391 x [12%]
Cosmopolitan
304 x [9%]
Mai-Tai
311 x [10%]
Whiskey sour
285 x [9%]
Pisco sour
290 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3219

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru