V Karlíně bylo otevřené francouzské pekařství PAUL

Francouzské pekařství PAUL otevřelo v metropoli svou novou pobočku. Nové místo, kde zákazníci najdou to nejlepší z francouzské gastronomické tradice, se nachází přímo v centru živé pražské čtvrti Karlín.

Celosvětově známý koncept otevřel svou první českou pobočku již v roce 2018 a od té doby se u nás velmi úspěšně rozvíjí. PAUL představuje výjimečné propojení tradice, kvalitních surovin a prověřených řemeslných postupů s moderními trendy v oblasti gastronomie. Většina z 20 pražských poboček nabízí také příjemné posezení v autentickém prostředí s nezaměnitelným šarmem.

Lokalita nové pobočky byla vybrána velmi pečlivě. „Karlín je živá a rozvíjející se čtvrť, která má stále rostoucí počet návštěvníků, vyhledávajících zajímavé gastronomické zážitky. V okolí je také řada administrativních budov, kam cílíme naši nabídku prémiového cateringu a občerstvení na porady a jednání,“ vysvětluje Filip Kubernat, ředitel sítě PAUL pro ČR a pokračuje: „Jsem přesvědčený, že zde nalezneme stabilní základnu zákazníků, kteří si chtějí vychutnat kousek francouzské pohody a elegance.“

Design pobočky v Thámově ulici je vytvořen v tzv. neoindustriálním stylu, který dobře ladí s původním průmyslovým charakterem čtvrti. Jeho autorem je francouzské architektonické studio Panétude. To exkluzivně navrhuje prodejny PAUL po celém světě. Interiér je typický bílým keramickým obkladem stěn a nápaditým osvětlením, které se pro pekařství PAUL vyrábí v Anglii.

Rozšíření pobočkové sítě bude pokračovat i v příštím roce, přibližuje Filip Kubernat. „Plánujeme otevření pekařství PAUL na Masarykově nádraží, které díky ambicióznímu projektu Masaryčka velmi získalo na atraktivitě a náš koncept tu tedy rozhodně nesmí chybět. Stále rozvíjíme i myšlenku na otevření první mimopražské pobočky, ale bohužel se nedaří najít odpovídající prostory, splňující naše nároky na lokalitu a zázemí,“ uzavírá ředitel Kubernat.

Většina produktů se připravuje přímo na prodejně. Chléb, bagety nebo vyhlášená vánočka se pečou z těst s unikátní recepturou, které se z výroby rozváží na pobočky několikrát za den. Mimořádný důraz se klade i na kvalitu surovin a výběr lokálních dodavatelů. Zákazníci mají jistotu, že svou objednávku dostanou vždy připravenou tak, jako v pekařství PAUL na proslulém pařížském bulváru Champs – Élysées.

www.paul-cz.com

e-shop: shop.paul-cz.com

PENNY má nové plyšáky

Pro chuť i pro zdraví

Revalid Skin Care

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
160 x [10%]
Josefína Bakošová
138 x [8%]
Dominik Navrátil
370 x [22%]
Machač
139 x [8%]
Iveta Řádková
121 x [7%]
Lucie Marim
136 x [8%]
Luděk Šmehlík
149 x [9%]
Klára Nademlýnská
148 x [9%]
Beáta Rajská
146 x [9%]
Miroslav Michael Knot
156 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1663

POČASÍ
BLOG/ČEK

„Náš strážný anděl se občas nemůže dívat na to, jak se ničíme, a tak nás zastaví docela drastickým způsobem. Někdy zpomalí či přímo zastaví naše fyzické tělo úrazem, který nám nedovolí konat. Jindy nám uštědří zradu přátel, abychom nešli vstříc po jejich boku vlastní zkáze!“
Lenka Žáčková

Facebook

JDI nahoru