Vyřešte valentýnské dárky v předstihu

Sv. Valentýn se pomalu ale jistě blíží. Buďte o krok napřed a překvapte svou lásku krásným dárkem.

Pletený dekorační povlak na polštář SCANquilt DESIGN srdce z velmi kvalitní a jemné bavlny zútulní každý interiér. Můžete jej naaranžovat na své oblíbené křeslo či položit na sedačku. Vždy s sebou přinese nádech stylu a dobrého vkusu. Povlak s příjemnou strukturou vám udělá radost pokaždé, když jej povléknete. Zkrátka kamarád pro váš zasloužený odpočinek!

Materiál: 100% bavlna

Praní: 30 °C

Rozměry: 45 x 45 cm

Cena: 695 Kč

Pletený pléd SCANquilt DESIGN srdce je vyroben ze 100% bavlny, takže je měkký, hebký a splývavý. Příjemný materiál je doplněn elegantními barvami a moderními vzory. Kdykoliv se do plédu zabalíte, nabídne vám svou hřejivou náruč pro vydatný odpočinek. Můžete jej naaranžovat na sedací soupravu nebo jej vystavit na svém oblíbeném křesle, vždy přinese do vašeho bytu útulnou atmosféru.

Materiál: 100% bavlna

Praní: 30 °C

Rozměry: 130 x 190 cm

Cena: 2 850 Kč

Další informace dostupné na e-shopu: www.scanquilt.cz

Krásná dárková sada Ayurveda Gift Set Medium od Rituals obsahuje sprchovou pěnu, tělový krém, tělový peeling a vonnou svíčku. Dosáhněte vnitřní harmonie s těmito zklidňujícími a voňavými produkty na bázi indické růže a oleje ze sladkých mandlí. Design origami byl inspirován japonským uměním obdarovávání. V japonské kultuře může být dárkové balení stejně důležité jako samotný dárek, který je vnímán jako forma komunikace mezi dárcem a obdarovaným. Součástí sady je opakovaně použitelná, luxusní úložná krabice, které můžete dát druhý život tím, že v ní uchováte fotografie, dopisy nebo jiné cenné předměty.

Cena: 1 075 Kč

Další informace dostupné na: www.rituals.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
477 x [15%]
Aperol spritz
281 x [9%]
Cuba Libre
298 x [9%]
Piňa Colada
281 x [9%]
Daiquiri
281 x [9%]
Margarita
385 x [12%]
Cosmopolitan
299 x [9%]
Mai-Tai
305 x [10%]
Whiskey sour
278 x [9%]
Pisco sour
286 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3171

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru