Perfektně čistá domácnost? S kvalitním vysavačem žádný problém

Aby byl domov opravdu perfektně uklizený, je nezbytnou součástí k to mu používat kvalitní vysavač. Jen takový vám pomůže udržet váš prostor beze skvrnky. Abychom těchto výhod mohli dosáhnout, je potřeba pečlivě vybírat a udržet vysavač v té nejlepší kvalitě.

V první řadě je důležité vysavač správně vybrat. Co zvážit a podle čeho vybírat?

  1. Typ podlahy: Základním faktorem při výběru vysavače je typ podlahy ve vašem domě. Různé povrchy vyžadují odlišný přístup, a proto je důležité vybrat vysavač, který je schopen efektivně pracovat na vašem konkrétním povrchu.
  2. Výkon a výdrž baterie: Pro perfektní vysávání je klíčovým faktorem dostatečný výkon. Pokud vysáváte větší plochy, berte v úvahu i výdrž baterie, zejména pokud se rozhodujete pro bezdrátový model.
  3. Filtrace a alergie: Pokud máte alergie, je klíčové zvolit vysavač s účinným filtračním systémem, který zachytí i nejmenší částice a alergeny.
  4. Hlučnost: Vysavač by určitě neměl být zdrojem nepříjemného hluku, Zvolte tedy model s nižší hlučností.

Po zvážení všech důležitých faktorů a koupi toho nejlepšího pomocníka na úklid, je důležité dbát i na jeho údržbu. Pokud se budeme o vysavač dobře a kvalitně starat, prodloužíme jeho životnost a účinnost. Jak na to?

  1. Pravidelná výměna filtrů a pytlů: Tato poměrně jednoduchá činnost udržuje vysavač v optimálním stavu. Pravidelnou výměnou filtrů a pytlů si zajistíte, že váš vysavač bude efektivně pracovat a zachytí co nejvíce nečistot.
  2. Čištění válců a kartáčů: V průběhu vysávání se na válcích a kartáčích mohou nahromadit vlasy a prach. Proto je pravidelně čistěte, abyste zajistili optimální účinnost vysavače.
  3. Kontrola sacího výkonu: Dalším důležitým faktorem je kontrola sacího výkonu. Pokud máte pocit, že se jeho výkon snižuje, vyčistěte nebo vyměňte filtry a zbavte vysavač všech nečistot. Tento jednoduchý krok zajistí, že vás vysavač bude pracovat stále tak, jak má.

Správný výběr vysavače a jeho pravidelná údržba jsou klíčové pro udržení čistoty ve vašem domově. Vysavače společnosti Dyson navíc přinášejí nejen kvalitu, ale také inovace, které mohou zlepšit váš úklidový režim a pozvednout ho na novou úroveň. Vyberte si svůj vysavač moudře a užívejte si čistý a zdravý domov!

Doporučení: Vysavače Dyson – Inovace ve službách čistoty

Když hovoříme o kvalitě a inovacích ve světě vysavačů, nemůžeme minout společnost Dyson. Jejich bezkonkurenční technologie a design přinášejí revoluci v oblasti úklidu.

Nejvýkonnější bezkabelový vysavač Dyson Gen5detectTM

Vysavač Dyson Gen5detectTM je nejvýkonnější bezkabelový vysavač s plně utěsněným filtračním systémem HEPA pro celý přístroj. Je zkonstruován tak, aby zachytil 99,9 % částic již od velikosti až 0,1 mikronu. Jedná se o první vysavač Dyson vybavený novou generací hyperdymiového motoru, který se otáčí rychlostí až 135 000 otáček za minutu a poskytuje bezkonkurenčně silný sací výkon. Inovovaná podlahová hubice Fluffy OpticTM odhaluje díky zvýšení intenzity a dosahu zeleného paprsku dvojnásobné množství mikroskopického prachu.

Výkonný bezkabelový vysavač Dyson pro mokré a suché vysávání

Revoluční vysavač Dyson V15s Detect Submarine™ přináší nové technologie hydratace, absorpce a extrakce pro mytí tvrdých podlah. Kombinuje výkonné sání Dyson, inovativní osvětlení neviditelného prachu a technologii proti namotávání vlasů, spolu s novou hlavicí s mokrým válcem Submarine. Dyson V15s Detect Submarine™ zkonstruovali vývojáři s cílem poradit si s problémy, s nimiž se mohli uživatelé dosud setkat při mokrém a suchém vysávání. Přístroj díky jedinečným technologiím přináší multifunkční a všestranné řešení pro úklid. Dokáže snadno odstranit nejen prach, ale současně také rozlité tekutiny, nečistoty a odolné skvrny.

Více informací naleznete na www.dyson.cz.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
476 x [15%]
Aperol spritz
280 x [9%]
Cuba Libre
297 x [9%]
Piňa Colada
280 x [9%]
Daiquiri
280 x [9%]
Margarita
384 x [12%]
Cosmopolitan
298 x [9%]
Mai-Tai
305 x [10%]
Whiskey sour
278 x [9%]
Pisco sour
286 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3164

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru