Pleťové masky – relaxační rituál, který vaší pleti dodá vše potřebné

Pleťové masky fungují nejen jako relaxační rituál, ale také nám napomáhají k zdravější a svěžejší pleti. Poskytují koncentrovanou péči a cíleně řeší různé potřeby pokožky. Můžou jí dodat hydrataci, pomáhat s akné, zmírňovat první příznaky stárnutí a dodávat potřebné živiny. Pleťovou masku, ať už klasickou nebo textilní, nanášejte vždy na čistou pleť. Pak už ji jen nechte působit a užijte si chvíli klidu a času sama pro sebe. Myslete také na pokožku rukou, která je velmi namáhaná a která má tendenci nejdříve stárnout. Jednou za čas si před spaním naneste silnější vrstvu vašeho oblíbeného krému a nasaďte si bavlněné rukavice. Ráno budete mít ruce krásně jemné a hladké.  Vyzkoušejte některý z našich tipů a užijte si krásně hebkou pokožku každý den.

BIORETINOL Zpevňující a revitalizující textilní maska

  • Hydratuje a zpevňuje pleť
  • Vyhlazuje & rozjasňuje pleť
  • Bakuchiol
  • Komplex vitamínů (A, B5, B3, C, E & F)

ASTRID BIORETINOL Zpevňující a revitalizující textilní maska zanechává zralou pleť hydratovanou, pevnější a hladkou. Je napušťěna aktivním sérem obohaceným o bakuchiol, který nabízí silný protivráskový a revitalizující efekt bez rizika podráždění pleti. Bakuchiol, přírodní alternativa k retinolu, pomáhá bojovat proti stárnutí: redukuje viditelné linky a vrásky a zároveň podporuje elasticitu pleti a její hladkost pro dosažení sametově jemného vzhledu. Poskytuje silný účinek proti vráskám a pro revitalizaci pleti, aniž by hrozilo její podráždění (zarudnutí, šupinatění, dermatitida). Složení je rovněž obohacené o vitamíny A, B3, B5, E, C a F, který pomáhá pleť posílit, zmírnit nežádoucí pigmentaci, sjednotit její tón a podpořit její přirozený jas. Pleť vypadá sjednocená, vypnutá, jasnější a mladší. Dermatologicky testováno

Cena: 75 Kč/20 ml

ASTRID HYALURON Omlazující a zpevňující pleťová maska s kyselinou hyaluronovou, okamžitě zpevňuje a vyhlazuje pleť a dodává jí zdravý vzhled. Složení obohacené o kolagen zlepšuje pevnost a pružnost pleti, zanechává ji jemnou, omlazenou a zářivou.

Cena: 65 Kč/20 ml

Indulona Original

Krém na ruce INDULONA ORIGINAL byl speciálně vyvinutý tak, aby poskytl okamžitou úlevu a hydrataci suché, velmi suché a popraskané pokožce. Vysoce hydratační složení s obsahem 45 % vazelíny, 3 % lanolinu a přírodních esenciálních olejů pokožku intenzivně hydratuje, zvláčňuje a napomáhá jejímu hojení. Poskytuje jí dlouhotrvající ochrannou péči před chladným i drsným počasím a posiluje její přirozenou ochrannou bariéru. Vhodný pro každodenní použití. Dermatologicky testováno. 24H hydratace. Zklidněná pokožka od 1. aplikace*. Okamžitá hydratace pokožky je zvýšená o 38 %*. Pokožka je jemnější a hladší, její drsnost je redukovaná; 92 %**. *Klinický instrumentální test pod kontrolou dermatologa; 10 osob s normální a suchou pokožkou. **Sebehodnocení pod kontrolou dermatologa; 25 osob s normální a suchou pokožkou. O 7,7 % méně plastu ve srovnání s předchozím obalem (bez víčka).

Cena: 59,90 Kč/75 ml

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
476 x [15%]
Aperol spritz
280 x [9%]
Cuba Libre
297 x [9%]
Piňa Colada
280 x [9%]
Daiquiri
280 x [9%]
Margarita
384 x [12%]
Cosmopolitan
298 x [9%]
Mai-Tai
305 x [10%]
Whiskey sour
278 x [9%]
Pisco sour
286 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3164

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru