Stylové cestování od nástupu po přílet: Emirates uvádí luxusní oblečení pro Business Class

1.února uvádla společnost Emirates na trh inovativní kolekci oděvů pro odpočinek a relaxaci. Sada, kterou cestující v Business Class obdrží zdarma, zahrnuje pohodlný top s kapucí, kalhoty na šňůrku a měkké pantofle; vše sladěné s maskou na oči. Kolekce luxusního oblečení je navržena s ohledem na pohodlí cestujících v letadle a je ideální nejen na spaní, ale i na relax během posezení v palubním salónku A380 nebo jako stylový a neformální oděv, který pasažéry doprovodí až do cílové destinace.

Oblečení pro Business Class je vyrobeno z vynikajícího modalového materiálu, který je mimořádně měkký a prodyšný. Příjemná souprava v uklidňujícím světle modrém odstínu je navržená tak, aby odrážela současné trendy v oblasti athleisure, a je k dispozici ve dvou velikostech. Díky použití botanických vláken a žerzejovému úpletu má tento loungewear elegantní strukturu, která lichotí různým typům postav, a nabízí pohodlí během letu. Každá sada oblečení je zabalená v praktickém stahovacím sáčku a zahrnuje nastavitelný top a kalhoty, pár teplých pantoflí a masku na oči.

Zákazníci v Business Class společnosti Emirates ji obdrží při nástupu na palubu, aby se mohli v klidu převléknout a po celou dobu letu cestovat v komfortu. Při letech trvajících 9 hodin a více obdrží zákazníci třídy Business Class kompletní sadu; trvá-li let 2,5 hodiny či méně, obdrží zdarma přezůvky a masku na oči.

Uvedení nové řady oblečení pro Business Class je součástí pokračujících investic a úsilí společnosti Emirates zlepšit kvalitu poskytovaných služeb pro zákazníky, aby všichni cestující ve všech třídách mohli „létat lépe“. Nedávné investice zahrnovaly rozsáhlý projekt modernizace 120 letadel. Ta zahrnuje vylepšený interiér kabiny, nová kreativní menu s vysoce kvalitními surovinami, exkluzivní partnerství pro šampaňské, nový program pohostinnosti společnosti Emirates, živé televizní vysílání, rozsáhlou nabídku palubní zábavy, bezplatné Wi-Fi připojení dostupné pro všechny zákazníky, luxusní příslušenství a prvotřídní vinný lístek.

Vývoj loungewearu pro Business Class představoval mnohomilionovou investici a trval déle než rok. Celá sada byla pečlivě navržena týmem Emirates s cílem poskytnout nejvyšší možnou úroveň komfortu, elegance a praktičnosti. Jako první ji otestovali zákazníci na letech do a z New Yorku a Bostonu.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
482 x [15%]
Aperol spritz
285 x [9%]
Cuba Libre
303 x [9%]
Piňa Colada
285 x [9%]
Daiquiri
285 x [9%]
Margarita
392 x [12%]
Cosmopolitan
305 x [9%]
Mai-Tai
311 x [10%]
Whiskey sour
285 x [9%]
Pisco sour
291 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3224

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru