Valentýnské menu v Hard Rock Cafe Praha

I tento rok si restaurace Hard Rock Cafe Praha připravila limitovanou nabídku menu pro všechny zamilované.  Vyladěné menu obsahuje hlavní chod, dezert a osvěžující koktejl a je k dostání až do 18. února 2024.

Oslavu Valentýna si hosté mohou užít s filetem mignon podávaným s grilovanými krevetami, bramborovou kaší, restovanou kořenovou zeleninou a tradiční omáčkou Diane. Jako dezert si pak mohou dopřát kopečky jahodové a vanilkové zmrzliny v kombinaci s citronovým dortem, míchaným kompotem z lesního ovoce, šlehačkou a čerstvými jahodami. Valentýnské menu zahrnuje také drink Pure Passion Martini – osvěžující směs pyré z mučenky, šťávy z manga a pomeranče, čerstvé limetkové šťávy, grenadiny, vodky a prosecca. Na den sv. Valentýna 14. února večer navíc proběhne na pódiu akustický koncert v podání Jamieho Marshalla.

Více informací a rezervace na:

https://www.hardrockcafe.com/location/prague/cs/

Další informace o společnosti Hard Rock International naleznete na adrese www.hardrock.com

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
485 x [15%]
Aperol spritz
288 x [9%]
Cuba Libre
305 x [9%]
Piňa Colada
286 x [9%]
Daiquiri
289 x [9%]
Margarita
394 x [12%]
Cosmopolitan
306 x [9%]
Mai-Tai
313 x [10%]
Whiskey sour
288 x [9%]
Pisco sour
294 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3248

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru