S láskou k pečení

Pečení má osobní a jedinečnou symboliku. Pro někoho jde o způsob kreativního vyjádření, pro druhého zase o příjemný čas strávený se svými milovanými. Někdo třeba není vášnivým pekařem, ale každou sobotu se těší, až u své babičky zakončí oběd nadýchanou bublaninou. Ať už je vaše vášeň k tomuto řemeslu jakákoliv, se špičkovými nástroji Potten & Pannen – Staněk vám půjde pečení pěkně od ruky!

Mason Cash, Mísa Hearts

Mísa na přípravu těsta nejen pro zamilované. Nádobí jemných pastelových barev s dekorativním reliéfem, který zdobí obvod mísy motivem srdcí, pochází z dílny značky Mason Cash. Britský punc kvality se odráží především v kameninovém materiálu, který odolá nárazům i odštipování. Mísu z kolekce Hearts s průměrem 29 cm a objemem 4 l zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz za 1 119 Kč.

Nordic Ware, Forma na mini bábovky mix

Nedělní pečení čtyřikrát jinak. Americká značka Nordic Ware se rozhodla spojit čtyři nejoblíbenější tvary bábovek a vytvořila formu, která nadchne každého milovníka pečení. Nepřilnavý hliníkový povrch zajistí, že unikátnost jednotlivých mini bábovek ve tvarech Lilie, Chiffon, Cathedral a Elegant vynikne na každém stole. Formu nevšední zlaté barvy naleznete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz za 1 790 Kč.

Smeg, Kuchyňský robot 50’s Retro Style

Luxusní šperk každé kuchyně. Kuchyňský robot značky Smeg nenabízí pouze jedinečný design, ale především precizní technologii, se kterou je radost pracovat. Celokovové tělo z litého hliníkového materiálu, které zajišťuje bezpečnou a stabilní práci se spotřebičem, elegantně doplňuje pastelová hlava. Robot v rámci výbavy obsahuje také mísu o objemu 4,8 l a 4 pracovní nástroje. Kombinace ergonomické nádoby a 10 rychlostních stupňů umožňuje pracovat s malým i velkým množstvím surovin. Jedinečné provedení 50’s Retro Style dokonale podtrhuje originalitu a výjimečnost kuchyňského robota, kterého vám bude závidět každý milovník pečení. K dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz za 13 390 Kč.

Nordic Ware, Forma na pečení velikonoční beránek

Upečte si beránka, který bude ozdobou vaší sváteční tabule. Americká společnost Nordic Ware spojila tradici s kvalitou a vytvořila dvoudílnou 3D přiklápěcí formu s velikonoční tematikou. Produkt je vyrobený z prvotřídního tvarovatelného hliníku, díky kterému je motiv beránka doveden do nejmenších detailů. Trojrozměrnou formu na pečení najdete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz za 929 Kč.

Emile Henry, Zadělávací mísa na těsto

Chybí vám v kuchyni tak akorát velká zadělávací mísa, ve které hravě připravíte každé těsto či nadýchaný krém? V tom případě pro vás bude nádobí značky Emile Henry ideální volbou. Mísa je vyrobená z odolné keramiky přírodního původu, která odolává i vyšším teplotám, například v mikrovlnné troubě. Nádobu syté červené barvy o objemu 4,5 l pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz za 999 Kč.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
467 x [15%]
Aperol spritz
273 x [9%]
Cuba Libre
287 x [9%]
Piňa Colada
274 x [9%]
Daiquiri
274 x [9%]
Margarita
374 x [12%]
Cosmopolitan
290 x [9%]
Mai-Tai
299 x [10%]
Whiskey sour
269 x [9%]
Pisco sour
280 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3087

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru