Max Mara představuje novou kolekci podzim zima 2019/2020

Značka Max Mara sází na osvědčenou klasiku: epické příběhy, mýty a legendy, pomocí kterých se předávají zkušenosti lidstva. Kolekce podzim a zima 2019/2020 je inspirována vesmírem a voláním dálek. Kolekce Easytravel je inovativní, šetrná k životnímu prostředí a přesto je vytvořena s velkým respektem k ženě, která potřebuje praktický a pohodlný oděv, ve kterém vypadá elegantně doma i na cestách.

Pro značku Max Mara platí, že je určena pro ženy, které chtějí být chic a glamour a které rády objevují ve všedních dnech rafinovanost, aniž by se vzdaly praktičnosti. Jsou sofistikované a chtějí mít zajímavé oblečení pro všechny příležitosti moderního života.

Krejčovská tradice, luxusní materiály, experimentování, mezinárodní zvuk a moderní trendy jsou charakteristické prvky pro Max Mara.

Butik této značky najdete v Praze v Havířské ulici č. 1.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
354 x [13%]
Aperol spritz
245 x [9%]
Cuba Libre
260 x [10%]
Piňa Colada
245 x [9%]
Daiquiri
251 x [9%]
Margarita
350 x [13%]
Cosmopolitan
266 x [10%]
Mai-Tai
230 x [9%]
Whiskey sour
243 x [9%]
Pisco sour
253 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2697

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru