Herečka Šárka Krausová se nechala hýčkat produkty z unikátní chodouňské levandule

Zážitkový levandulový brunch si nenechal ujít nikdo z pozvaných hostů. Konal se v pražském Kaiserštejnském paláci a uspořádalo ho Levandulové údolí, ojedinělá farma tohoto typu nejen v Čechách, ale v celé Evropě. Nachází se v Chodouni nedaleko Zdic a pěstuje unikátní chodouňskou levanduli lékařskou v BIO kvalitě.

Ochutnat levandulové produkty a nechat se hýčkat levandulovými procedurami přišla také půvabná herečka Šárka Krausová, která má k bylinkám velmi vřelý vztah a vůni levandule přímo zbožňuje. Hvězda seriálu Zlatá labuť svoji roli tajuplné Tony Adamová, která je ředitelkou obchodního domu. „Měla jsem velikou radost, že jsem byla oslovena do tohoto seriálu, a ještě větší radost jsem měla, když jsem zjistila, jakou postavu mi nabízí, protože Tony Adamová je šarmantní charizmatická, velmi chytrá, bystrá elegantní dáma,“ popsala s nadšením svoji postavu usměvavá herečka, která ji dala více než jen roli. „Obléknout se do těchto ženských energií… To bylo tak krásné, že jsem si až říkala, bože můj, když jsem to dokázala v sobě najít, proč to jako více nevyužívám ve vlastním životě.“

Potvrdila, že tato role ji otevřela dveře do určitého druhu ženství, že je za to velmi vděčná. Přiznala, že se jí s Tony velmi těžko loučilo a prožívá nyní takové nostalgické stýskání, protože si ji už neobleče, jak se svěřila v rozhovoru pro TopVogue.cz.

Více informací o Levandulovém údolí, BIO levanduli chodouňské, Molekulách života a v neposlední řadě o Heleně Neumannové, přední české naturopatce, najdete na www.levanduloveudoli.cz

Poslední snímek (3), zdroj: TV Nova - Šárka Krausová ze Zlaté labutě v roli Tony Adamové

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
476 x [15%]
Aperol spritz
280 x [9%]
Cuba Libre
297 x [9%]
Piňa Colada
280 x [9%]
Daiquiri
280 x [9%]
Margarita
384 x [12%]
Cosmopolitan
298 x [9%]
Mai-Tai
305 x [10%]
Whiskey sour
278 x [9%]
Pisco sour
286 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3164

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru