Best Communications se stala novým komunikačním partnerem turistické oblasti Livigno pro ČR

Společnost Best Communications se stala novým komunikačním partnerem turistické oblasti Livigno pro Českou republiku. Livigno, které se řadí mezi nejvyhledávanější destinace sportovní turistiky v Itálii, se rozhodlo posílit svou přítomnost mezi českými cestovateli a turisty, kteří touží po nezapomenutelných zážitcích na horách.

„Češi mají zásadní vliv na ekonomiku a život v Livignu,“ řekl Luca Moretti, generální ředitel turistického sdružení Livigno a dále dodal: „Společně s Best Communications se těšíme na propagaci Livigna jako jedné z nejkrásnějších celoročních dovolenkových destinací pro sport, divokou přírodu a odpočinek v Evropě. V nadcházejících letech se hodláme podělit o nezapomenutelné zážitky s ještě větším počtem českých návštěvníků.“

Livigno, malebné letovisko nedaleko italsko-švýcarských hranic, si získává rostoucí popularitu mezi návštěvníky ze střední Evropy. Pořadatelé XXV. zimních olympijských her Milano-Cortina 2026 si zvolili jeho prvotřídní lyžařské sjezdovky jako klíčové místo pro hlavní freestylové závody všech kategorií.

Kromě lyžování nabízí úchvatné prostředí Livigna bohaté možnosti pro aktivní dovolenou po celý rok, včetně letních outdoorových sportů, zážitků v přírodě a kulinářských specialit tradiční regionální italské kuchyně. Letovisko je také výchozím bodem pro poznávání okolních přírodních krás, jako je národní park Stelvio – jeden z nejstarších italských národních parků – a Švýcarský národní park, které oba lákají milovníky přírody a biologické rozmanitosti.

„Livigno nabízí všechno– skvělé lyžování, nádhernou přírodu a vynikající kuchyni,“ uvedl Euan Edworthy MBE, předseda představenstva společnosti Best Communications a pokračoval: „Díky této bezkonkurenční kombinaci a snadné dostupností z České republiky není divu, že se Livigno stalo tak atraktivní destinací pro tuzemské návštěvníky. Velmi nás těší, že na českém trhu povedeme komunikační aktivity této destinace a pevně věříme, že se nám podaří přilákat mnohem více českých návštěvníků do tohoto půvabného horského údolí.”

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
482 x [15%]
Aperol spritz
285 x [9%]
Cuba Libre
303 x [9%]
Piňa Colada
285 x [9%]
Daiquiri
285 x [9%]
Margarita
392 x [12%]
Cosmopolitan
305 x [9%]
Mai-Tai
311 x [10%]
Whiskey sour
285 x [9%]
Pisco sour
291 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3224

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru