Šéfkuchař David Rejhon zazářil mezi světovou špičkou

Restaurace The Artisan pražského hotelu Marriott s potěším oznamuje, že její šéfkuchař David Rejhon obdržel prestižní ocenění „Chef of the Year“ v kategorii Marriott Premium Hotels. Toto významné ocenění získal na nedávné konferenci EMEA Operations 2024.

O ocenění „Chef of the Year“ usilují šéfkuchaři z tisícovky hotelů Marriott v regionu EMEA (Evropa, Blízký východ a Afrika) na základě výkonu restaurace v oblasti gastronomie, výsledků hospodaření a zejména na základě zpětné vazby od hostů, kterou Marriott pečlivě sleduje.

David Rejhon zaujal svou vášní k udržitelnosti a zero-waste přístupem, jež tvoří základní pilíře jeho práce. Příkladem jeho inovativního přístupu je produkce domácího medu od vlastních včel na střeše hotelu, kultivátor na pěstování bylinek, venkovní skleník i vlastní kompostér. Kromě toho David využívá také japonskou uměleckou techniku Kintsugi k opravě rozbitých talířů a denně se věnuje zavařování a fermentování potravin, čímž efektivně minimalizuje jejich plýtvání. Tyto udržitelné a inovativní postupy byly klíčovým faktorem, který Davidovi přinesl ocenění „Chef of the Year“. Začátek formuláře

„Je to pro mě obrovská čest a privilegium obdržet takové ocenění a jsem nesmírně vděčný za podporu celého týmu restaurace The Artisan. Naše společné úsilí a závazek k udržitelnosti nás odlišují a je pro mě potěšením být součástí Marriott rodiny, která tyto hodnoty podporuje,“ říká David Rejhon, šéfkuchař The Artisan.

Generální ředitel pražského hotelu Marriott, Robert Grader, dodává: „Jsem na Davida a celý tým The Artisan velmi hrdý. Jejich inovativní přístup k udržitelnosti je inspirací pro celou naši skupinu a jejich ocenění je zaslouženým uznáním tvrdé a dlouhodobé práce.“

Restaurace The Artisan se těší na další úspěchy a nadále bude v souladu s hodnotami odpovědné a udržitelné kuchyně poskytovat hostům prvotřídní gastronomické zážitky. Více informací o restauraci The Artisan naleznete zde: https://www.theartisan.cz/.

Termo lahev Fizz&Go COOL

Kozí mejdan

BLOG/ČEK

„Nikdo z nás nikdy nespočítá, nevyčísli, nezjistí, kolik měl v životě štěstí. Mnohé okamžiky ani nepostřehneme, a přitom rozhodly o našem životě…“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
19 x [11%]
Hospoda/hostinec
16 x [9%]
Pivnice
17 x [10%]
Vinárna
18 x [10%]
Kavárna
17 x [10%]
Čajovna
16 x [9%]
Bar
16 x [9%]
Bistro
18 x [10%]
Rychlé občerstvení
21 x [12%]
Cukrárna
16 x [9%]

Celkem hlasovalo : 174

Revalid Skin Care

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru