PUMA a PLEASURES to rozjíždí s další kolekcí

Značky PUMA a PLEASURES se znovu propojují. Jejich nejnovější drop navazuje na první úspěšnou kolekci z roku 2023 a na ikonické spolupráce na modelech tenisek Suede XL a Velophasis.

Tentokrát se světy závodů a punku proplétají a na startovní čáře se potkávají originální motivy, které jsou klíčovou inspirací pro širokou škálu oblečení a střihů od grafických triček, doplňků, dvou odvážných verzí tenisek PUMA Spirex až po novou edici slip-onů TS-01.

Oblečení s důmyslným designem je inspirováno prvky motosportu a jeho typickými technickými materiály v jednobarevném provedení s výraznými neonovými prvky. Vedle claimu "recept na destrukci" kolekce přináší další dynamické vizuály z dílny značek PUMA a PLEASURES. Na každém kousku oblečení si designéři pohráli s originálním brandingem. Souprava Cellerator Track Jacket a Cellerator Track Pants je inspirována stylem závodní dráhy, zatímco základní kousky streetwearu, jako jsou LS Tee a Graphic Tee, vynikají pečlivě vybranými grafikami.

Mezi doplňky dominuje kšiltovka a crossbody taška, které vynikají originálním pojetím loga. PLEASURES také oživují novou siluetu Spirex, kterou přetváří do asymetrického designu inspirovaného běžeckými tretrami z éry Y2K. Verze od PLEASURES se pyšní dvěma nadčasovými, monochromatickými barevnými variantami. Speciální edice modelu TS-01 strhává pozornost díky polstrovanému prošívanému svršku a zapínáním na přezku.

PUMA x PLEASURES Part Two je k dostání exkluzivně na PLEASURESNOW.com od 1. března a na PUMA.com. V Česku budou vybrané kousky kolekce dostupné v průběhu března ve Footshopu a na footshop.com.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
464 x [15%]
Aperol spritz
268 x [9%]
Cuba Libre
283 x [9%]
Piňa Colada
270 x [9%]
Daiquiri
272 x [9%]
Margarita
371 x [12%]
Cosmopolitan
288 x [9%]
Mai-Tai
295 x [10%]
Whiskey sour
266 x [9%]
Pisco sour
276 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3053

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru