Objevte kouzelné spojení pomeranče a zázvoru v TEEKANNE Ginger & Orange

Teploty přes den pomalu ale jistě stoupají, avšak rána mohou být ještě chvíli chladná. Pokud se vám nechce z vyhřátých peřin, zkuste si uvařit šálek lahodného čaje TEEKANNE Ginger & Orange, který vás potěší ovocnou chutí s exotickým nádechem.

Ačkoli pomeranče má většina z nás spojené především se zimní či naopak letní sezónou, nemusíme se jejich lahodné citrusové chuti vzdávat ani na jaře. Sladké a šťavnaté tóny pomerančů skvěle doplňuje pikantní zázvor. Je svěží, má prohřívací a povzbuzující účinky
a díky jemné štiplavosti dodává ovocnému čaji další chuťový rozměr.

Kromě toho má zázvor pomáhá udržovat zdravou hladinu cukru, stejně tak jako listy stévie, která je oblíbeným přírodním sladidlem, protože neobsahuje žádné kalorie. Nechybí ani sladká voňavá skořice, která podtrhuje lehce orientální ladění čaje TEEKANNE Ginger & Orange. Ideální pro zahřátí v chladném ránu a nakopnutí do nového dne.

Objevte i další chutě čajů Teekanne nebo vyzkoušejte čajové recepty. Pro více informací a tipů navštivte http://www.teekanne.cz.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
464 x [15%]
Aperol spritz
268 x [9%]
Cuba Libre
283 x [9%]
Piňa Colada
270 x [9%]
Daiquiri
272 x [9%]
Margarita
371 x [12%]
Cosmopolitan
288 x [9%]
Mai-Tai
295 x [10%]
Whiskey sour
266 x [9%]
Pisco sour
276 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3053

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru