Pozor, pozor, je tu dieta, která chutná!

Hubnutí prý vlastně není žádná věda. Nezbytné je však naučit své tělo, aby spalovalo tuky a budovalo svaly. Jak toho dosáhnout? Máme pro vás skvělý tip! Lucie díky tomu zhubla 14 kilo.

Luciu Javorčekovou (33) k držení diety přivedla touha zeštíhlit své tělo a konečně nakupovat šaty v menších velikostech. Mnozí to znají a jistě nám dají za pravdu, že v oblečení ve větších velikostech není moc velký výběr . Lucia kromě toho přiznala, že měla obavy zejména z letního období. Z období plavek. Rozhodla se proto udělat něco se svým životním stylem a změnit své stravovací návyky. „Dietní program NUTRI FOOD PLAN znám z Facebooku, kde již déle sleduji reálné příběhy lidí, kterým se díky dietě doslova změnil život. Stali se atraktivnějšími, vytvarovali si postavu, začali se oblékat podle svého vkusu a to nejen proto, aby zakryli neladné křivky svého těla. Ale hlavně – aby zlepšili své zdraví, nastartovali svůj metabolismus a zbavili se zdravotních komplikací, které se přidružily v důsledku jejich nadváhy. Já jsem měla to štěstí, že se u mě při obezitě prvního stupně zatím neobjevily žádné zdravotní problémy. A tak věřím, že jsem se pro dietu rozhodla v tom správném čase. Bylo to krátce po Vánocích, když jsem na oficiální facebook stránce NutriFood našla přihlášku do soutěže "Báječné hubnutí." Ani minutu jsem neváhala a napsala svůj příběh, přidala fotku a odeslala. A když mi z redakce volali, že mě vybrali, strašně jsem se zaradovala. Věděla jsem, že pokud budu pod dozorem odborníků na výživu, tak to nevzdám a ty nadbytečná kila se mi podaří dát konečně dolů. A přesně tak se i stalo. Nutriční poradkyně Lucka a Miška byly úžasné a touto cestou bych jim chtěla poděkovat za přístup a podporu. Baby jste skvělé! Slíbily mi, že to spolu zvládneme a nemýlily se,“  vysvětluje Lucie.

Za 2 měsíce -14kg!

Po dvouměsíčním redukčním programu Lucie zhubla téměř 14 kg . „S tímto výsledkem jsem maximálně spokojená. Rozhodla jsem se v redukčním programu NUTRI FOOD PLAN pokračovat a řekla jsem si, že do léta zhubnu dalších 10 - 15 kg,“

Dieta, která chutná.

Ze slova dieta se mnohým protáčí oči. Představí si desítky jídel, kterých se budou muset vzdát a mají stres už jen z toho, že se už pořádně nenají. Existuje však dietní plán, který chutná? „Opravdu jsem si nedokázala představit, že dieta může být i chutná, ale nízkosacharidové potraviny NutriFood mě přesvědčily o opaku. Všechny jídla jsou opravdu velmi chutná a snadno se připravují. Nabídka je tak široká, že každý si najde to své - oblíbené. Já jsem si doslova zamilovala ovocný a čokoládový koktejl, zeleninovou polévku a boloňské špagety,“ doplňuje Lucie.

Ve dvou to jde snáz!

Na závěr bych chtěla ještě poděkovat mým spolusoutěžícím, kočkám a Juniorovi, kteří v programu „Báječné hubnutí“ hubli spolu se mnou. Byli jsme v každodenním kontaktu a velmi jsme se navzájem podporovali a motivovali. Proto doporučuji hubnout minimálně ve dvojici, protože ta podpora vás žene neskutečně dopředu.

 

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru