Matcha pro bystrou mysl i zdravě krásné vlasy

Antioxidanty, vitamíny, minerály… To všechno, a ještě mnoho dalších aktivních látek se snoubí v jedné jediné ingredienci – tradičním japonském čaji matcha. Ten je vynikající nejen pro stabilní fungování našeho organismu a mysli, ale dokáže posílit i zdraví našich vlasů.

Je dokázáno, že pravidelná konzumace superpotravin má pozitivní vliv na mysl, správné fungování organismu, silný imunitní systém i na zdravý vzhled pokožky, nehtů a vlasů. Jednoduše řečeno superpotraviny jsou cestou ke zdraví a vitalitě.

Jednou z těchto superpotravin je matcha. Tento nejstarší a také nejvzácnější zelený čaj z Japonska je doslova nabitý výjimečnými látkami:

  • Antioxidanty (má jich například 6x víc než goji a 17x víc než borůvky) neutralizují volné radikály v těle, a chrání tak buňky před poškozením. Díky tomu podporují celkové vnitřní zdraví a zároveň posilují vlasové folikuly.
  • Bílkoviny jsou důležité zejména pro posílení struktury vlasů a také coby prevence jejich lámavosti a vypadávání.
  • L-theanin, aminokyselina, která dokáže uklidnit nervy, pomoci zvládat stres a celkově zlepšit náladu.
  • Esenciální mastné kyseliny zpomalují stárnutí organismu a hydratují.
  • Kofein stimuluje buňky, vlasové kořínky i vnitřní energii. Vzhledem k tomu, že je ale v matche obsažen společně s L-theaninem, nezpůsobuje neklid a nervozitu, jako je tomu například u kávy, ale naopak zvyšuje koncentraci.

ceremonial tranquil matcha tea

Čistý, jemný a uklidňující čaj se svěží chutí a typickou vůní. Je vhodný pro zklidnění mysli a její maximální koncentraci. Zlepšuje paměť, soustředění a také náladu, neboť způsobuje tvorbu dopaminu a serotoninu.

Na rozdíl od jiných doplňků stravy nemá vedlejší účinky, jako je například zrychlený tep nebo zvýšení krevního tlaku. Přesto ale dodává energii, která po vypití jednoho šálku vydrží až 6 hodin.

Matcha je navíc silný očistný prostředek schopný odstranit z těla většinu toxinů, a to zcela přirozeným způsobem. I díky tomu významně posiluje imunitní systém a podporuje celkovou vitalitu organismu.

ceremonial tranquil matcha tea, 80 g: 1.340 Kč.

matcha infused oil

Matcha infused oil byl speciálně vyvinut pro revitalizaci vlasů a jejich ochranu před působením vnějších vlivů. Je bohatý na esenciální mastné kyseliny, které dodají účesu bohatou dávku hydratace, a také na antioxidanty, jež vlasy chrání před působením škodlivin.

Olej s obsahem čaje matcha má lehkou konzistenci, která vlasy obohatí, ale nezatíží. Výsledkem jeho pravidelného používání jsou přirozeně lesklé a na první pohled zdravé vlasy.

matcha infused oil, 50 ml: 890 Kč

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
465 x [15%]
Aperol spritz
268 x [9%]
Cuba Libre
285 x [9%]
Piňa Colada
271 x [9%]
Daiquiri
273 x [9%]
Margarita
372 x [12%]
Cosmopolitan
288 x [9%]
Mai-Tai
296 x [10%]
Whiskey sour
266 x [9%]
Pisco sour
277 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3061

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru