Béžová je jak pro milovnice ležérní, tak elegantní módy

Béžová barva je nadčasová, univerzální, a navíc sluší úplně každému. Stačí pouze najít ten správný odstín a takové kousky se vám v šatníku rozhodně neztratí.

Letos je hitem škála odstínů od mléčné kávy až po světle hnědou. Béžové tóny se objevují napříč celými módními kolekcemi, od topů a triček, přes bundy a svetry až po šaty. Na své si přijdou jak milovnice ležérní, tak elegantní módy.

Kousky ve světlých neutrálních barvách by vám rozhodně neměly v šatníku chybět. Působí mladistvě a svěže a jsou skvělou alternativou k jiným klasickým barvám, jako je tmavě modrá a šedá. Béžové kousky se snadno kombinují mezi sebou navzájem, můžete vytvořit zajímavý monochromatický look, ale tato barva si výborně rozumí také s bílou, pastelově modrou, pudrovou růžovou, khaki, nebo výraznými sytými tóny, jako je například fuchsiová. Béžová skvěle vypadá také s nestárnoucím denimem. 

Krémové odstíny najdeme i na doplňcích a obuvi. Udělejte si radost novými mokasínami, teniskami či kabelkou v neutrálních tónech.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
464 x [15%]
Aperol spritz
268 x [9%]
Cuba Libre
283 x [9%]
Piňa Colada
270 x [9%]
Daiquiri
272 x [9%]
Margarita
371 x [12%]
Cosmopolitan
288 x [9%]
Mai-Tai
295 x [10%]
Whiskey sour
266 x [9%]
Pisco sour
276 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3053

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru