Kaumy představuje nové čekankové Flapjacky v šesti příchutích

Český výrobce Čekankového Originálu, společnost Kaumy, přichází s produktovou novinkou Flapjack 4Slim. Bezlepkové ovesné tyčinky bez přidaného cukru jako jediné na trhu obsahují také zdraví prospěšný výtažek z čekanky. K dostání budou v šesti příchutích.

Flapjacky 4Slim jsou vyrobené z bezlepkových ovesných vloček a obsahují extrakt z kořene čekanky, přičemž obě složky jsou cenným zdrojem vlákniny. Díky tomu jsou flapjacky zdravou a chutnou svačinkou, která obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry. V jedné tyčince najdeme až 16 procent doporučené denní dávky magnesia, tedy hořčíku, který hraje roli v mnoha tělesných funkcích, včetně svalové kontrakce, nervové funkce, trávení a krevního tlaku.

„Flapjacky, tedy měkké tyčinky z  ovesných vloček, jsou velmi oblíbené ve Velké Británii, kde také vznikly. U nás ještě nejsou tolik známé, což je škoda, protože nabízí možnost přísunu kvalitních živin. Připravili jsme tyčinky tak, aby si je mohl vychutnat opravdu každý, tedy i lidé, kteří z jakéhokoliv důvodu nemohou cukr, lepek či laktózu,“ vysvětluje brand manažerka firmy Kaumy Monika Vokřínková.

Ovesné tyčinky jsou dostupné v šesti variantách a to malina, brusinka, lískový oříšek, čokoláda, čokokokos a slaný karamel. „Příchutě jsme volili tak, aby si z nich mohl vybrat každý. Flapjacky jsou vhodné i pro děti, kojící a těhotné ženy, seniory, diabetiky, sportovce, prostě pro všechny, kteří se chtějí stravovat zdravě a kvalitně. Naše ovesné tyčinky jsou také veganské a vyhovují tak vysokým nárokům na potraviny 21. století,“ dodává Monika Vokřínková.

Flapjacky 4Slim jsou k dostání na e-shopu FlapJack tyčinky | 4Slim a brzy také v obchodních řetězcích. Informace o dalších produktech a zdravotních benefitech extraktu z čekanky najdete na novém webu www.kaumy.cz.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
370 x [13%]
Aperol spritz
261 x [9%]
Cuba Libre
271 x [9%]
Piňa Colada
260 x [9%]
Daiquiri
262 x [9%]
Margarita
361 x [13%]
Cosmopolitan
278 x [10%]
Mai-Tai
286 x [10%]
Whiskey sour
258 x [9%]
Pisco sour
268 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2875

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru