Kabelka dokáže pozvednout celkový look

Kabelka je nezbytnou součástí každého dámského outfitu. Jen díky ní můžete mít vše potřebné při sobě a navíc, a navíc pozvedne celkový look. Ať už jste minimalistka, která si vystačí s mobilem, kartou, rtěnkou a klíči nebo jste žena typu Phoebe z Přátel, která do kabelky ukryla vše od náhradních bot po akvarijní rybičku, máme pro každou z vás zajímavý tip pro jakoukoli příležitost.

Na všední den

Model na každodenní nošení si kupují ženy nejčastěji. Kabelka, kterou unosíte den, co den a dá se brát jak do kanceláře, tak na volný čas, by měla být v neutrální barvě, aby se hodila k rozmanitému stylu oblékání. Zároveň by měla být dostatečně prostorná, a také pohodlná na nošení. Většinou tyto modely mívají úchop do ruky i popruh na crossbody nošení. Pokud ale preferujete menší kabelky, určitě zvolte kompaktnější crossbody model, nebo městskou ledvinku, kterou unosíte jak kolem pasu, tak křížem.

Do kanceláře

Máte kancelářskou profesi, nebo vaše povolání obnáší časté pracovní schůzky? V takovém případě vám přijdou vhod elegantní kufříkové modely, nebo menší kabelky do ruky. Neutrální krémové, béžové či pastelové odstíny jsou na jaro perfektní volbou. Aktuální kolekce Deichmann nabízí business kabelky v minimalistickém stylu, i kousky s efektním zdobením.

Volnočasové a sportovní aktivity

Jarní počasí přímo vybízí k procházkám do přírody či k objevování nových měst. Na výlety se spíš než kabelka hodí praktický a prostorný batoh. U Deichmanna najdete ležérní batohy na výlety, outdoorové batohy do přírody i designové kousky na procházky městem.

Na speciální příležitosti

Chystáte se na večírek, či na rande? Čeká vás v nejbližších týdnech významná událost, jako je svatba, nebo křtiny? Věnujte zvýšenou pozornost nejen výběru samotného outfitu, ale také doplňkům, včetně kabelky. Vsaďte na menší kabelku do ruky, nebo přes rameno, a v případě večerních událostí na psaníčko. V aktuální kolekci Deichmann si můžete vybrat z jednoduchých elegantních modelů i z atraktivních kabelek s výrazným prošíváním, či s kamínky.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
370 x [13%]
Aperol spritz
261 x [9%]
Cuba Libre
271 x [9%]
Piňa Colada
260 x [9%]
Daiquiri
262 x [9%]
Margarita
361 x [13%]
Cosmopolitan
278 x [10%]
Mai-Tai
286 x [10%]
Whiskey sour
258 x [9%]
Pisco sour
268 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2875

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru