Použijte Asian Club BB krém a budete mít krásnou pleť po celý den

Korejská kosmetika si díky svým unikátním přísadám a inovativním recepturám získala srdce mnoha zákaznic a zákazníků po celém světě. Jedním z jejích výjimečných pokladů je také Asian Club BB krém s hadím a šnečím sérem.

Korejská kosmetika se od běžných západních produktů liší:

  • Složením, které je ve valné většině případů založeno na kvalitních přírodních ingrediencích ověřených dlouholetou tradicí.
  • Inovativností, neboť klade důraz na využítí moderních kosmeceutických poznatků.
  • Péčí místo zakrývání, kožní problémy se totiž nesnaží skrýt, ale řešit poskytnutím adekvátních pečujících přísad.

Asian Club dlouhotrvající BB krém je toho skvělým příkladem, neboť obsahuje několik vysoce účinných ingrediencí:

  • Výtažek ze šnečího slizu - je znám pro své schopnosti vyhlazovat jemné vrásky, regenerovat, zpevňovat a zlepšovat pružnost pokožky.
  • Hadí sérum SYN-AKE - je složka bohatá na peptidy, jež jsou vysoce účinné na snížení viditelnosti vrásek okolo očí a na čele. Vedle toho bohatě hydratuje a zlepšuje pružnost pleti.
  • Minerální látky - ty působí jako ochrana proti UVA i UVB zářením s faktorem SPF 50+ PA+++, díky čemuž zpomalují proces stárnutí pokožky.
  • Galactomyces Ferment Filtrate - je extrakt z kvasnic s vysoce hydratačním a také zjemňujícím účinkem, jež současně podporuje regeneraci a zklidňuje podráždění pokožky.
  • Centella Asiatica - je výtažek z pupečníku asijského, který obnovuje rovnováhu podrážděné pokožky, zklidňuje ji a přispívá k její regeneraci.
  • Krom toho krém také obsahuje další látky, jež pleť hydratují, zpevňují, obnovují a posilují její přirozenou ochrannou bariéru. Jsou to například extrakty ze zimolezu japonského, schizandry čínské, penízovky asijské nebo také kyselina hyaluronová.

Čím je Asian Club BB krém výjimečný

Kromě pečujícího složení má Asian Club BB krém hustší konzistenci než běžné BB krémy. Díky tomu perfektně překrývá nedokonalosti a nežádoucí pigmentace, aniž by však vytvořil efekt masky. Díky této unikátní struktuře je také vysoce odolný a vydrží na pokožce až 7 hodin. K dostání je ve dvou odstínech - světlejším No. 21 Natural Beige a tmavším No. 23 Warm Beige.

Asian Club BB krém, 50 g: 899 Kč.

https://kosmetikomat.cz/produkt/asian-club-dlouhotrvajici-bb-krem-s-hadim-a-snecim-serem-spf-50-pa-50-g/

Proč vybírat na KOSMETIKOMAT.CZ

Zabýváme se prodejem pečlivě vybraných kosmetických značek, jejichž účinnost jsme dlouhodobě testovali, a tak se za ni můžeme zaručit. Jde například o produkty Hubislab, Jeu'Demeure, IBSA, ale i naší vlastní značku My Best Care. Kosmetika je velde našeho e-shopu www.kosmetikomat.cz k dostání i v našich klinikách My Best Care nebo ve vybraných kosmetických salonech.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
370 x [13%]
Aperol spritz
261 x [9%]
Cuba Libre
272 x [9%]
Piňa Colada
260 x [9%]
Daiquiri
262 x [9%]
Margarita
361 x [13%]
Cosmopolitan
278 x [10%]
Mai-Tai
286 x [10%]
Whiskey sour
258 x [9%]
Pisco sour
268 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2876

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru