Jarní příprava začíná ve spa Mandarin Oriental, Prague rozproudí energii i lymfu

Jarní období, které je symbolem znovuzrození, obnovy a očisty je ideální příležitostí k péči o tělo a jeho přípravě na teplé měsíce. Nové spa procedury „Summer Glow Up“ v Mandarin Oriental, Prague, které vytvořili wellness odborníci zdejšího spa, osvěžují a tonizují tělo i mysl a přímo lákají k probuzení ze zimního spánku a opětovnému nastartování organismu.

Procedury Revive & Tone a Lymfatická masáž zahrnují pět klíčových fází ošetření. Začíná se suchým kartáčováním těla a následuje peeling s použitím mořské soli a oleje ze zelené kávy. Maska a zábal ze sladkovodního bahna se pak postará o rozjasnění pokožky, zatímco reflexní masáž hlavy nebo chodidel uvolní napětí. Tělovou proceduru zakončí hloubková lymfatická masáž, která tonizuje celé tělo. Závěr ošetření je pak věnován péči o obličej skládající se z třífázového ošetření pleti za použití vysoce účinných esenciálních olejů.

Ošetření Revive & Tone a lymfatická masáž se zaměřují na lymfatický systém, který hraje klíčovou roli při eliminaci toxinů, a současně snižují zadržování tekutin v těle. Procedury představují precizní, vědecky podložený přístup a ideální odlehčení celému tělu.

„Dlouhé zimní měsíce jsou téměř za námi, léto za rohem a tyto procedury jsou skvělým způsobem, jak se na něj připravit po všech stránkách,“ komentuje jarní spa novinky Duarte Correia, generální ředitel hotelu Mandarin Oriental, Prague. „Ať už chcete být fit a plni energie, nebo hledáte uvolnění a nový start pro tělo i mysl, postaráme se o to, abyste se u nás rozzářili jak uvnitř, tak navenek,“ dodává.

Vedle ošetření Summer Glow Up nabízí spa v Mandarin Oriental, Prague také individuální tréninky, které návštěvníkům pomohou dosáhnout jejich osobních fitness cílů. Profesionální instruktoři se věnují hostům individuálně a vytváří osobní program dle požadavků klienta, ať už jde o snížení hmotnosti, zlepšení celkové kondice, získání síly, zvýšení vytrvalosti nebo vytvoření zdravých pohybových návyků.

Procedury Revive & Tone a Lymfatická masáž jsou k dispozici ve variantách balíčků 5, 10 nebo 15 hodin (22 990 Kč, 43 560 Kč a 58 080 Kč). Individuální tréninky si lze objednat také v balíčcích na 5, 10 nebo 15 hodin (6 650 Kč, 12 600 Kč a 16 800 Kč).

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
466 x [15%]
Aperol spritz
272 x [9%]
Cuba Libre
286 x [9%]
Piňa Colada
273 x [9%]
Daiquiri
273 x [9%]
Margarita
373 x [12%]
Cosmopolitan
289 x [9%]
Mai-Tai
298 x [10%]
Whiskey sour
268 x [9%]
Pisco sour
279 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3077

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru