Produkty z řady Tesori Thalasso Therapy vás přenesou na Fidži

Pozitivní účiny Thalassoterapie jsou známé už od starověku. Využívá blahodárné účinky mořské vody a mořského klimatu, regeneruje tělo a přináší zklidnění a relaxaci. Rituál Thalasso je inspirovaný starodávnými rituály krásy, které praktikovali předkové na fidžijském souostroví. Umožňuje tělu, doplnit si základní přírodní prvky a minerální soli, zlepšuje krevní oběh a poskytuje klid tělu i mysli. Značka Tesori d´Oriente se inspiruje exotickými vůněmi a přináší relaxační rituály do každodenního života. Vyzkoušejte třeba sprchový gel, aviváž neb parfémovanou vodu z řady Thalasso Therapy a užijte si při své každodenní péči jako bergamot, mandarinka, citróny, mořskou sůl a řasy, geránium, pačuli nebo santalové dřevo.

Tesori d'Oriente aviváž na prádlo Thalasso Therapy

Tesori d´Oriente aviváž na prádlo Thalasso therapy zanechá vaše prádlo a oděvy krásně parfémované a měkké. Evokuje atmosféru ostrovů Fidži a jemnou vůni blankytného moře. Navíc je obohacena o vzácné mikrokapsle parfému. Její krémové složení bez syntetických barviv uvolňuje tkaniny a usnadňuje žehlení. Vyzkoušejte d´Oriente aviváž Thalasso therapy od značky Tesori, která k vám vnese pohodu a harmonii.

Cena: 130 Kč/760 ml

Tesori d´Oriente parfémovaná voda Thalasso Therapy

Parfémovaná voda Tesori d'Oriente Thalasso Therapy je námořnicky laděná citrusová vůně z roku 2020. Otevírá se explozí svěžesti – bergamotem a citronem. V srdci ucítíte mořské řasy a mořskou sůl, v základu pak živočišné pižmo a ušlechtilé cedrové dřevo. Mořskou náladu podporuje i bleděmodrý design vonného doplňku. Nadčasová modrá barva odráží nekonečné nebe i vodní plochy, podněcuje svobodomyslnost a tvořivost. Zařaďte do své sbírky relaxační vůni Thalasso Therapy od italské značky Tesori d'Oriente, která je podle názorů uživatelek „mořem v lahvičce“.

Cena: 200 Kč/100 ml

Tesori d´Oriente krémový sprchový gel Thalasso Therapy

Lázeňský rituál Thalasso. Krémový sprchový gel Tesori d´Oriente Doccia Crema Thalasso Therapy Acqua delle Figi e Alghe Marine kombinuje čistící účinek vody z Fidži s revitalizačními a hydratačními účinky mořských řas.

Cena: 93 Kč/250 ml

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
466 x [15%]
Aperol spritz
271 x [9%]
Cuba Libre
286 x [9%]
Piňa Colada
273 x [9%]
Daiquiri
273 x [9%]
Margarita
373 x [12%]
Cosmopolitan
289 x [9%]
Mai-Tai
298 x [10%]
Whiskey sour
268 x [9%]
Pisco sour
279 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3076

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru