Domů VIPky

Braňo Polák otevřel novou kavárnu a má prý i svého komorníka…

Herec a dnes už i kavárník, Braňo Polák slavnostně otevřel v moravské Kuřimi svoji kavárnu, čímž si splnil svůj dlouholetý sen. A nemohly u toho chybět ani známé osobnosti. Dorazil i Peter Freestone, bývalý osobní komorník zesnulého zpěváka Freddie Mercuryho z kapely Queen. Znají se už řadu let, a tak rozhodně nemohl chybět. V nové kavárně se mu velice líbilo a svému hostiteli dokonce osobně naléval šampaňské. „Přeji mu opravdu jen to nejlepší. Vím, že je to pro něj splněný sen. Šel zatím několik let a teď, když vidím zde jeho jméno, jako jednatele tohoto podniku, myslím, že je to naprosto úžasné,” pochválil Polákův záměr Freestone, který v Čechách žije už 18 let.

Na dotaz, jak hodnotí tuzemský úspěch filmu Bohemia Rhapsody, na kterém s osobně podílel, řekl: „Když jsme začínali s tímto filmem a mluvil jsem s producentem Grahamem Kingem, věděli jsme, že to bude opravdu zajímavý a ojedinělý film. Ale nikdo, nikdo na světě ani nesnil o tom, že by se mohl stát filmem oscarového formátu a mohl by lámat rekordy snad všude. Byla to Česká republika a Jižní Korea, kde padl rekord sledovanosti. Tady tento film vidělo největší procento populace ve vztahu k počtu obyvatel dané země.  Je to úžasné, je to naprosto úžasné,“ s radostí potvrdil úspěch filmu v naší zemi. Přiznal také, že byl doslova dojatý, když šel na předpremiéru s distributory v Praze do Staré Lucerny. „Plakal jsem. Ve dvou okamžicích jsem prostě plakal. Bylo to pro mě velmi emotivní,” prozradil bývalý komorník Freddie Mercuryho.

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
199 x [11%]
Aperol spritz
185 x [10%]
Cuba Libre
191 x [10%]
Piňa Colada
185 x [10%]
Daiquiri
186 x [10%]
Margarita
188 x [10%]
Cosmopolitan
202 x [11%]
Mai-Tai
167 x [9%]
Whiskey sour
185 x [10%]
Pisco sour
192 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1880

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru