Konečně jsou baleriny zpatky!

během jarních dnů čím dál častěji saháme po lehké obuvi. Kromě ležérních tenisek a mokasín jsou letošním jarním trendem také baleríny. Hledáte nadčasové obutí, které v sobě snoubí eleganci, ženskost a pohodlí? Baleríny jsou v tomto případě ideální volbou!

Baleríny z kolekce Deichmann si zamilujete na první pohled. Kromě klasiky na ploché podešvi jsou hitem i modely na nízkém podpatku. Ten vám zaručí stabilnější chůzi a větší komfort při nošení. V módě jsou také baleríny na vysoké profilované podešvi, kterou oceníte především při celodenním chození.

Co se týče střihu, je provedení balerín opravdu rozmanité: od uzavřených přes slingback modely s otevřenou patou až po kousky se sofistikovanými designovými průstřihy. Zajímavě vypadají také páskové baleríny.

Barevná paleta balerín z kolekce Deichmann se drží spíše neutrálních tónů. Černou, béžovou, krémovou či bílou na jaře doplňují něžné pastelové odstíny. Punc stylové extravagance do vašeho outfitu vnesou poutavé modely v metalických barvách.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
477 x [15%]
Aperol spritz
281 x [9%]
Cuba Libre
298 x [9%]
Piňa Colada
281 x [9%]
Daiquiri
281 x [9%]
Margarita
385 x [12%]
Cosmopolitan
299 x [9%]
Mai-Tai
305 x [10%]
Whiskey sour
278 x [9%]
Pisco sour
286 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3171

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru