Restaurace Royal v novém – exkluzivní gastronomický zážitek

5* hotel Ensana Nové LázněMariánských Lázních otevřel nově zrekonstruovanou restauraci Royal. O design restaurace se postarala architektka Nathalie Rothenburg, která vdechla novému prostoru svěžest a vytvořila tak moderní a elegantní interiér v modrých a zlatých tónech v kombinaci se dřevem. Restaurace je otevřená také pro veřejnost a nabízí snídaně, obědy i večeře, hosté si mohou vybrat z menu à la carte nebo z nabídky bufetu. „Naše menu se mění pravidelně s ročním obdobím, abychom mohli nabídnout čerstvé sezónní suroviny, které zvýrazní jedinečnost každého pokrmu.  S ohledem na různé stravovací preference a alergie na potraviny jsme připraveni splnit požadavky jakéhokoli hosta, ať už jde o vegetariány, vegany, nebo například raw strávníky. Naše menu také zaměřujeme tematicky podle významných svátků a tradic,“ vysvětluje šéfkuchař Jiří Kupricht. V restauraci dbají na dokonalou kvalitu servisu, stolování a také na rozmanitost chutí, které na přání snoubí s těmi nejlepšími víny, v nejbližší době přibude také nová vinotéka.

Tato prvotřídní restaurace v Mariánských Lázních je ideálním místem pro pořádání různých akcí, od rodinných setkání až po firemní obědy nebo svatební hostiny. „Připravíme nabídku rautů a specialit dle přání a požadavků klienta,“ dodává šéfkuchař Jiří Kupricht. Navíc se každý pátek konají v lobby baru jazzové večery, kde se kromě jiného podávají signature koktejly, mezi ty nejoblíbenější patří Royal Spritz.

www.ensanahotels.com

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
478 x [15%]
Aperol spritz
282 x [9%]
Cuba Libre
299 x [9%]
Piňa Colada
282 x [9%]
Daiquiri
282 x [9%]
Margarita
386 x [12%]
Cosmopolitan
300 x [9%]
Mai-Tai
306 x [10%]
Whiskey sour
279 x [9%]
Pisco sour
287 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3181

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru